Moje najnowsze odkrycie! Kawał wspaniałego trance'u. Zresztą, Ci co znają Vibrasphere wiedzą, że na ich produkcjach trudno się zawieść. Gorąco polecam!
Pokłony składam VIBRASPHERE za ten kawałek katuje go odkąd wyszedł zdecydowanie kawałek tego roku :-) polecam jak najbardziej sie zaopatrzyć bo pozycja obowiązkowa
Cała vibra chodź do ostatniego albumu mam mieszane uczucia, to jednak ten numer lub chociażby album Exploring, to jest to dzieki czemu wracam do nich nie raz.
ja i tak pozostane przy Oliver Prime rmx , Original jest dobry - zlego slowa powiedziec sie nie da ale podoba mi sie najbardziej wizja Prime'a , ktory rozkreca sie wolniej przez co trwa o prawie 4 minuty dluzej w stosunku do originalu i ma wejscie ktorego w Orgu brakuje mi bardzo
Hmm co do remixu Prime'a nie mam mu nic do zarzucenia jest mroczny i zrobiony z pomyslem ale oryginal ma to do siebie ze ma wiecej sampli ktore nadaja klimacik pierwsza klasa i urok ktorego nie ma Remix a pozatym to oryginal jest krotszy o 2 (co wcale duzo nie jest )minuty a nie o 4 i mozna go sobie puscic kilka razy wiec nie widze problemu a co do wejscia to mysle ze sa one odpowiednie co do klimatu obu wersji no i tyle ode mnie ...
hehe Lukasz , walczysz widze ... no dobra o niecale 3 dokaldnie , ale pomysl Olivera jest niezwykly , pozatym dodal lekkosci tej produkcji , on tak naprawde wchodzi znacznie wolniej niz orginal i to mi sie pdooba