Alphabase! - Forever Young (DJ Vojtech ReMiX 2009) Demo

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

Alphabase! - Forever Young (DJ Vojtech ReMiX 2009) Demo

Post autor: Couse McBeat »

Nowe Demko :D oczywiście to nie jest ani początek, ani koniec :D tylko poprostu wszystko co powinnobyć z melodią... no czyli melodia tak poprostu :D chcę znać wasze opinie co do tego krótkiego demka :)

Kod: Zaznacz cały

http://www16.zippyshare.com/v/20165638/file.html
DJ Krzyk

Re: Alphabase! - Forever Young (DJ Vojtech ReMiX 2009) Demo

Post autor: DJ Krzyk »

Szczerze mówiąc, nie wiem co o tym sądzić, Melo wygląda tak jakbyś wypakował prosto z Mida, bo tam słyszę, że Melo nawet pod wokal jest podłożone. Kiedy łączą się te Dwie Linie Melodyczne, robi się lekki chaos w ich ułożeniu, powinieneś poszukać innego brzmienia na jedną Linię a innego na drugą, wtedy by się tak nie zlewały. Dość ciekawa barwa tych dzwoneczków. Kick z tego co usłyszałem (przynajmniej na słuchawkach) dość dobrze nagłośniony, bo u Mnie Go słychać, Bass troszkę cichy jest (o ile w ogóle tam Bass jest, bo Ja Go praktycznie nie słysz&#281 ;) . Ogólnie nie można tu za wiele powiedzieć, no cóż, Demko całkiem przyjemne, bez żadnych błędów, nie licząc tego Melo.. Zobaczymy, co tam będziesz dalej kombinował, poczekam na pełną wersję :) Powodzenia w dalszej produkcji :)

Pozdrawiam :)
Moudy

Re: Alphabase! - Forever Young (DJ Vojtech ReMiX 2009) Demo

Post autor: Moudy »

Ogólnie brzmienie takie sobie, ja bym tempo zmniejszył o pare bpm.
Ta melodia mi się tak bardzo spodobała że, chyba zrobię jakiegoś Hands up-a :)

wojteklr1 - jak byś mógł to podaj na PW linka do remix packa
ODPOWIEDZ