Andy Jones & ElectroMoudy aka Triolooperz - Kingtologic (fidget) Mocne, zakrecone

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Moudy

Andy Jones & ElectroMoudy aka Triolooperz - Kingtologic (fidget) Mocne, zakrecone

Post autor: Moudy »

Zapraszam do oceny. Wst&#281 ;p na wersja.
fidget

Link

Kod: Zaznacz cały

http://www20.zippyshare.com/v/68078516/file.html

Oficjalna wersja w tym temacie

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/produkcje-autorskie-f152/andy-jones-and-electromoudy-aka-triolooperz-kingstologic-oficjalna-premiera-t39693.html#post242459
Awatar użytkownika
Mundek
Weteran

Re: Andy Jones & ElectroMoudy aka Triolooperz - Kingtologic (fidget) Mocne, zakrecone

Post autor: Mundek »

rzeczywiście zakręcone
może sie nie znam ale jak na mój gust troche za chaotyczne
Moudy

Re: Andy Jones & ElectroMoudy aka Triolooperz - Kingtologic (fidget) Mocne, zakrecone

mroziak9204 pisze:rzeczywiście zakręcone
może sie nie znam ale jak na mój gust troche za chaotyczne
No master nie jest rewelacyjny, a do tego odsłuchujesz z zippy polecam pobrać
Musze poprawić mastering bo rzeczywiśćie troche się dzwieki zlewają.
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Wiecie coś mnie zastanawia

Nazywacie sie TrioLooperz a jest was dwóch , nie powinno być DuoLooperz xD ?

co do utworu :D

Jak zawsze chatycznie dzwięki poustawiane bez wyczucia , nie znam sie na tym stylu , i nie powiem ogólnoe czy dobre czy złe ,a technicznie w miare jest , perka pasi , bass calkiem w miare , ta piszczała potem czy co to jest nawet ale jak mowie najwiekszym problemem jest jak zwykle to ze za duzy chaos macie w nutach swoich , i w tym utworze jest jeszcze za duzo monotonii , ktoś kto nigdy nie slyszal takiego stylu tylkosłucha np muzyki klasycznej może pomyśleć że jakąś świnie zarzynają gdzieś , sample są dobre ale nie wszystko na raz :D

Pzdr.!
Moudy

Gimbu&#347 pisze:Wiecie coś mnie zastanawia

Nazywacie sie TrioLooperz a jest was dwóch , nie powinno być DuoLooperz xD ?

co do utworu :D

Jak zawsze chatycznie poustawiane bez wyczucia , nie znam sie na tym stylu , i nie powiem ogólnoe czy dobre czy złe ,a technicznie w miare jest , perka pasi , bass calkiem w miare , ta piszczała potem czy co to jest nawet ale jak mowie najwiekszym problemem jest jak zwykle to ze za duzy chaos macie w swoich , i w tym utworze jest jeszcze za duzo monotonii , ktoś kto nigdy nie slyszal takiego stylu tylkosłucha np muzyki klasycznej może pomyśleć że jakąś świnie zarzynają gdzieś , sample są dobre ale nie wszystko na raz :D

Pzdr.!
Oj naprawdę Ty się nie znasz.. wejdz sobie na taki clubbers dział Fidget to zobaczysz jak niektórzy ludzie robią muzyke - dowiesz się że, ja jeszcze tak bardzo nie mieszam dźwięków, ale na tym polega ten gatunek który lubie. Wiesz nie musi Ci się podobać ja nie mam nic przeciwko, ale chaosu nie ma tylko master popsułem, bo zanim się za niego zabarłem odsłuchałem w wolnym tempie i wszystko sie zgrywało.
Poprawie to dam upa
jedynie jaki chaos istnieje to w 3:55 w góre bo to przypadkowy błąd w miksie teraz się zorientowałem
A poza tym żeby wyczuć ten rytm trzeba posłuchać kilka razy i się wsłuchać.
dzięki za koment

Btw a co do tego TrioLooperz to dla tego że mamy wokalistke jeszcze przecież z którą jakoś nie działamy ostatnio.
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Kocham takie nuty, ale wokal mi zanika, jednak co jak co ale pieprzy system! :) Doceniam pomysl, takie cos daje mi sile.
Moudy

RocketStyle pisze:Kocham takie , ale wokal mi zanika, jednak co jak co ale pieprzy system! :) Doceniam pomysl, takie cos daje mi sile.
Mi też w sumie zanika, musze poprawić mastera bo za bardzo przesadziłem i pare rzeczy w miksie.
Wszystko przez to że, jestem zmuszony pracować na kiepskim odsłuchu
Awatar użytkownika
Corn'
Weteran

Post autor: Corn' »

Ogólnie za takim gatunkiem nie przepadam ale posłuchać od czasu do czasu mogę. :D

Technicznie nie będę się rozpisywał. Powiedziałeś, że w wersji końcowej tego niby chaosu nie będzie, więc ok. Ja bym tylko trochę tempo przyśpieszył :)
radush
Klubowicz

Post autor: radush »

Mnie się podoba, technicznie jest w miarę dobrze, pomyslowo zrobione. Niezle zakrecone dzwięki, troche sa źle rozmieszczone (stereo) i sie z soba czasem zlewają. Perka dobra, ale brakuje mi Hatow w wielu momentach, zeby nuta troche przyspieszyla. Vokal taki sobie, nawet nie wiem o czym jest :P Nuta jest na pewno dobra w swiom gatunku, ja daje 8 /10, pzdr
ODPOWIEDZ