Andy Jones-Face To Bass demo

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Andy Jones-Face To Bass demo

Post autor: Andy Jones »

mozna powiedziec ze to reaktywacja mojego drugiego kawalka we are happy w mocniejszej wersji oceniajcie demko ;p

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/84783336/file.html
PhilvanSound
Klubowicz

Re: Andy Jones-Face To Bass demo

Post autor: PhilvanSound »

Ale bieda w tej Twojej nucie... Bieda i ubóstwo.

Wali nudą na kilometr i brzmi kiepsko. Sekwencja bassowo-kickowa to po prostu porażka, kompletnie nie pasuje do reszty, wrażenie jak by wycięte z innej nuty. Bass kiepściutki, słaby i strasznie płaski. Stopa średnia, niby głośna ale brakuje podbicia niskich tonów, vocale vixiarskie i trochę nie wydarzone, generalnie czegoś takiego nie cierpię.

Melo malo skomplikowane i proste, z melodyjnością srednio ale da się przeżyć, lead strasznie niemrawy i "niechętny" do działania, za bardzo wtopiony w resztę. Master jest jaki jest, miks trzeba trochę poprawić, brzmienia do podrasowania lub wymiany.Pozdro i zycze udanego dopracowywania tej nutki bo cos z tego się jeszcze da wykrzesać.
PD
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

dzieki za szczera opinie demka :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Ten Reverse Crash z proja? Nie wiem, w każdym razie nie jest zły, początek słabo Filtrowany, nie za bardzo Mi się podoba. Kick nawet dobrze bije, nie jestem takim fachowcem jak Filip, więc dokładnie czegoś takiego nie wychwycę, chociaż faktycznie przydałoby się niskich tonów trochę :) Bassik Mi się podoba całkiem, jak dla Mnie nie jest zły. Clap za głośny Moim zdaniem, jakoś tak odstaje od reszty. Snare'y Mi się średnio podobają, Cut Vocal dałbym jakiś inny, ten Mi się średnio podoba, suchy troszkę jest.. Hi-Haty całkiem niezłe. Przejść tutaj za bardzo nie ma, Lead za nisko Moim zdaniem, i faktycznie nie jest za ciekawy, przydałby się tutaj bardziej soczysty :) Kto wie, może jakbyś przeniósł Go oktawę wyżej, byłoby lepiej? :) No ogólnie na razie średniawo, ale wiadomo - Demo to Demo, zobaczymy co będzie w pełnej wersji. Popraw błędy, to będzie dobrze :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ