Andy Moor Feat. Nadia Ali vs Richard Durand - Love Falling (Glowacky Mashup) *KOSA !!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Andy Moor Feat. Nadia Ali vs Richard Durand - Love Falling (Glowacky Mashup) *KOSA !!

Post autor: Stanley »

Andy Moor Feat. Nadia Ali & First State vs Richard Durand - Love Falling (Damian Glowacky Mashup)

Mam dzisiaj dla Was cos pieknego :love: Sami wykonawcy mowia juz wiele :p Mashup bardzo dobry ze swietnym melo. Połaczenie kawalkow First State, Ryska oraz Love Story Andy'ego Moora i Nadii Ali. Piekny vocal plus cudowna linia melodyczna. Czego czego chciec wiecej ?? Zapraszam do pobierania i komentowania / pozdro ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/63307931/file.html
Awatar użytkownika
Iza
Ekspert

Re: Andy Moor Feat. Nadia Ali vs Richard Durand - Love Falling (Glowacky Mashup) *KOSA !!

Post autor: Iza »

Nutka świetna... nic dodać nic ująć ;) thx poleciał, pzdr i dzieki za wrzutkę :)
Awatar użytkownika
bartkudg
Nowicjusz

Re: Andy Moor Feat. Nadia Ali vs Richard Durand - Love Falling (Glowacky Mashup) *KOSA !!

Post autor: bartkudg »

KLASA ;) thx
Ewelkaaa

Post autor: Ewelkaaa »

No właśnie sam tytul mowi za siebie ze to coś pieknego! Bardzo mi sie podoba, nie wiem co jeszcze napisac ;) vocal cudowny, lubie ten glos

dzieki za to :)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Szczerze? Za wcześnie thanksa dałem :p Ten mashup to raczej symboliczny jest, a zmiany czysto kosmetyczne - z Falling kilka razy dwusekundowe wstawki wokalu, a z Duranda to chyba jeden sampel na krzyż :hm: :p
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Zgodzę się z masakiem ;] Oryginał Love Story powala,jest po prostu świetny,zaś temu mashupowi do ideału dużo braQje ;)
ODPOWIEDZ