Arisen Flame – If I Let You Go (Original Mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Numer znalazł sia na tegorocznej składance 'Elite Series 2009' i tylko z ponad dziesieciu numerów ten jak i Dead To The Door - Seeing Grey (Original Mix) zostały na moim dysku - ale nie ważne do sedna. Numer leciutko można podpasować pod uplift, lecz nie jest on kolejny smętem w stylu flaki z olejem, piano w 'breakbecie' jak i poza nim, dodaje polotu, do tego melodia i energia która ładnie komponuje sie z wszystkimi dźwiekami, które to skłoniły mnie że często do tego kawałka wracam :)

Kod: Zaznacz cały

http://www.4shared.com/file/154538982/84ee8d03/Arisen_Flame__If_I_Let_You_Go__Original_Mix__wwwmuzikumpl_paauli83.html
sensejstg

Re: Arisen Flame – If I Let You Go (Original Mix)

Post autor: sensejstg »

No widzę, że i Ty nadajesz sens temu działowi...
Nie non stop te flaki z olejem jak to sama nazwałaś. Ale to wciąż zbyt mała siła przebicia.
Co do nutki to jest ona naprawdę dobra, nie pamiętam kiedy ostatni raz usłyszałem coś tego typu ale nie w tym ciągłym oklepanym stylu, który co rusz tu występuje. Kawałek żyje, nosi w każdym calu aż chce się go słuchać (i to nie tylko raz). Najbardziej podoba mi się tu ten chilloutowy klimat i to z lekka progresywne nasycenie. Świetny dobór dźwięków i barw, znakomity miks i aranż. To wszystko tworzy ten niesamowity klimat.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ