Armin van Buuren presents Gaia - Status Excessu D (ASOT 500 Theme) (Original Mix)
-
Johnyy
Re: Armin van Buuren presents Gaia - Status Excessu D (ASOT 500 Theme) (Original Mix)
Mi tam się podoba daje rade mimo wszystko
Re: Armin van Buuren presents Gaia - Status Excessu D (ASOT 500 Theme) (Original Mix)
doookładnieDj Adrians pisze:niesamowity breakdown....Armin trzyma poziom, aczkolwiek przydałby sie jakiś pełny vocal do tego utworu od Jaren albo Susany czy też Sophie Elis Bextor![]()
To napisz nam co to jest za gatunek, jestem bardzo ciekaw^Meril^ pisze:taki Armin tylko wkręca jego nowych fanów którzy myślą, że to jest trance...
W 100% zgadzam się z wypowiedzią masaka i takie jest również moje zdanie :p
- Darkness Deep
- Klubowicz
zajedwabisty utworek
mnie sie od razu spodobał tyle że wole radio edit
ale w koncu od armina to musi byc cos ; D
P.S. własnie chciałem go wrzucic ale mie wyprzedziłeś![CwaniaQ ;]](./../images/smilies/cwaniak.gif)
P.S. własnie chciałem go wrzucic ale mie wyprzedziłeś
- OperatorPieca
- Nowicjusz
-
Ricco333
thx dobra robota.....
To co on robi nie można nazwać gatunkiem muzyki. Trudno mi to wymyślić..."Pseudo-Arminko-Trancowy-Shit?"
Najmocniej przepraszam jeśli uraziłam czyjeś uczucia
-
alansysiak
- Nowicjusz
Ja to samo co niektórzy.jako że mam możliwość komentowania i swoje zdanie, nie będę się przejmował reakcjami fanów avb i napisze szczerze słabe,gówno robione z 20 min bardzo niski poziom nie to co kiedyś to była maga a teraz ? Nawet mirage niby taki szau a na mnie wrażenia nie zrobił :/
-
zabiel
Słuchajcie sobie tych nowych bzdetów, ja zostanę przy starych kawałkach
- Darkness Deep
- Klubowicz
tez uwazam ze starsze kawalki armina lepsze
ale ten jest akurat super a po 2 AvB to nie jest jedyny wykonawca... jak sie komus nie podoba to niech nie slucha