Baby Alice - Pina Colada Boy (Dual Freak! 'Pump' Remix)
Re: Baby Alice - Pina Colada Boy (Dual Freak! 'Pump' Remix)
Hmm no ale czemu takie tempo wolne ?? nie wiem ale utworek dobry 8/10 thx
- marcinek9348
- Klubowicz
Demko już mi wpadło w ucho..troche ten niezgywający się vocal kłuje w uszy:p..Ale ogólnie jest fajnie 8/1;)
no Vocal miejscami nie trafia czysto w bit no i ten pompujący bass troche za mało bassu ma w sobie ; D i wiecej reeverba na piszczałkę
bo całkiem niezle brzmi
Przecież to oczywiste czemu takie tempo pan dual freak dał. Po prostu wokal w takiej prędkości był nagrany, a niestety chłopak jeszcze nie potrafi zmienić na 130. A przyśpieszanie później nuty na Vdj mija się z celem. Nie słyszycie jak sampelki przycina i zamula?
No tempo zdecydowanie za wolne... nutka średnia 
Właśnie ten wolny kawałek ma coś w sobie przyśpieszenie psuje efekt jak i jakość
- Dual Freak!
- Klubowicz
Wiem Wszystkiego Jeszcze nie umiem sie dopiero ucze
Jezeli Kogos Urazilem Przepraszam
No tak tu się z Tobą zgadzam po całości ALE..kryla pisze:Przecież to oczywiste czemu takie tempo pan dual freak dał. Po prostu wokal w takiej prędkości był nagrany, a niestety chłopak jeszcze nie potrafi zmienić na 130. A przyśpieszanie później nuty na Vdj mija się z celem. Nie słyszycie jak sampelki przycina i zamula?
chłopak ma dopiero 15 lat i jak na ten wiek całkiem całkiem mu to wszystko wychodzi.. więc nie ma co tak po nim jeździć. Od razu wszystkiego nie pojmie. Jak na początki przyzwoity remol. Ja tylko dam Thx za robote i tylko pozostaje przy odsłuchu. Pozdrawiam
E nawet niezłe, wiesz co posiedź może jeszcze nad tym, skończ to przyśpiesz dodaj moc na wyższym tempie. Tak ci radzę i najlepiej tak zrób
- Dual Freak!
- Klubowicz
Dzieki Cherry za ciepłe słowa
Pozdrawiam
Jestem tego zdania co DJ EXATION lepiej posiedź jeszcze nad tym dopracuj tak jak powinno być a będzie z tego jeszcze zajebista pompa 
Teraz już mi się podoba
Teraz już mi się podoba