A więc: Na początku dałeś dosyć ciekawie brzmiący Breakbeacik - niestety, Clap w Nim Mi się zupełnie nie podoba, i sam Breakbeat dość sucho brzmi. Wokale dosyć dobrze dopasowane, tak to dosyć standardowy ten początek, wiele razy taki oto początek da się usłyszeć. Na początku ogólnie przydałoby się więcej Reeverba. Pierwsze przejście, nic szczególnego, ale również przyczepić się nie ma o co. Bassik dosyć ciekawy, aczkolwiek słyszałem wiele razy praktycznie identyczne Bassy w nutkach bodaj teraz SouthBlasta czy coś, w starszych latach. Perkusja średniawa - Clap taki Sobie, to samo tyczy się Snare'a. Potem nie ma coś ta nutka kopa - Kick bardzo słaby, zamiast mocnego uderzenia jest lekkie puknięcie, popracowałbym na EQ z tym Kickiem, bo barwę ma dosyć fajne. W dalszej części dosyć ładne dzwoneczki użyłeś. Lead taki jakiś dziwaczny, ale barwę ma całkiem ładną i podoba Mi się, Melo mam nadzieję, że Twoje, trochę takie Pimp Code'owo/Rob Maythowo ułożone, ale brzmi ładnie. Dalej znów się praktycznie wszystko powtarza. Nutka standardowa - schematycznie, nie ma jakiś specjalnie zaskakujących rozwiązań, wszystko leci liniowo, staraj się bardziej kombinować

Nutkę da się posłuchać, aczkolwiek bez rewelacji. Godna uwagi, ale bez wyraźniejszego błysku
Pozdrawiam.