Bart Alevsen - Rain

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Bart Alevsen
Użytkownik

Bart Alevsen - Rain

Post autor: Bart Alevsen »

Prezentuje wam swoją 2 piosenke jaką wykręciłem na FLu . Prosiłbym o jakieś szczere komentarze i opinie.

Bart Alevsen - Rain

Kod: Zaznacz cały

http://www.myspace.com/bartalevsen
AUTOR: Bart Alevsen
CZAS: 3:37
RODZAJ KOMPRESJI: mp3/320 kbps
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Re: Bart Alevsen - Rain

Post autor: DjOhma »

Wrzuc najpierw nutke na server jakis a nie dajesz link do myspace.
Awatar użytkownika
Bart Alevsen
Użytkownik

Proszę bardzo, nie wiem co to za różnica czy tu czy tam...

http://www6.zippyshare.com/v/39489630/file.html
Awatar użytkownika
franec
Klubowicz

Post autor: franec »

Bart Alevsen pisze:Proszę bardzo, nie wiem co to za różnica czy tu czy tam...

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww6.zippyshare.com%2Fv%2F39489630%2Ffile.html
dla Ciebie pewnie żadna, ale tak jak dla mnie przy słabym necie dość spora...

Co do utworku. Bardzo przyjemna trance' owa nutka. technicznie bardzo dobrze. Przyjemnie się słucha (nutka idealna na taką pogodę deszczową jak dziś). Stopa i cała perka bardzo ładnie gra. melo fajne...

Zapraszam do mnie

http://muzikum.pl/produkcje-autorskie-f152/sound-raverz-anather-day-club-mix-2009-a-t45825.html
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Bardzo przyjemne melo perka rowniez ladnie gra troszke mi sie nie spodobaly te fx
na poczatku.Brzmienia calkiem niezle ogolnie to 8 /10 :D
Sukcesow zycze.

Pozdro ;)
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Ty chyba żartujesz, że to jest twoja druga nutka w FLu... chyba, że wcześniej pracowałeś na innym sofcie... bo to jest naprawdę doooobry nuciak i aż się nie chce wierzyć, że to dopiero drugi kawałek :P

I zapraszam do częstszego komentowania innym użytkownikom :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Bart Alevsen
Użytkownik

de-sonic pisze: twoja druga nutka w FLu...
Hmm... 2 produkcja a nutka 3 licząc wraz z setem ;p
DJ Michael pisze:nie spodobaly te fx
na poczatku
Pozdro ;)
chciałem oddać klimat RAIN'u - deszczu/ pogody deszczowej, ale coś mi nie wyszło ;p
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Faktycznie te FX'y na początku dziwne, zbędne, ale jeśli taki był zamiar, żeby takie efekty dodać to Ok ;) Powiem szczerze, że faktycznie nie brzmi jak druga nutka w FL'u. Gdybyś tego nie powiedział, pomyślałbym, że masz już kawałek stażu w Produkcji ;) Wszystko Sobie spokojnie leci, raczej taka uspokajająca nutka. Brzmienia całkiem Mi się podobają, są lekkie i przyjemne :D Powiem Ci, że skądś kojarzę Melodię, jest Ona dla Mnie jakaś taka charakterystyczna. Perkusją przydałoby się troszkę bardziej uwydatnić, bo czasami ginie, ale już Same brzmienia perkusyjne są całkiem w porządku. Kick ciut mocniejszy by się przydał. Nie spodobało Mi się praktycznie tylko to ciche pianinko, co prawda niezbyt je słychać, ale jednak Mi się nie spodobało. Tak to jednak nutka może się nawet podobać.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Witaj sąsiedzie :D . Tu Szczecin Głowny się kłania hehe ;D .No muszę przyznać ze ładna nutka ;) , zgadzam sie z Krzykiem ;) Melodia podobna do chyba Hit My Heart -Bennego :P cos tam kojarze ;D ale przyjemny traczek ;) . Ogolnie nie doczepiam sie do niczego bo mi jakos pasi ;) ocenka to 8 / 10 ;] . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bart Alevsen
Użytkownik

Hmm... no dzięki chłopaki ;) jedne z nielicznych for, które obiektywnie wyraziło swoją opinie, a co najważniejsze kilka opinii ;p .
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Bo te Forum po prostu rządzi w necie ;)
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

OOO Widzę że Ohma też ze Szczecina. :) No to witam ziomka :)
A jeśli chodzi o ten utworek Pana Barta Alevsena, hmm, przyspieszyłbym go nieco, bo jakbyś chciał go puścić na baletach, a budowa perki i basu o tym świadczy to musiałoby iść to szybciej. Właśnie, perka... Ładna, kick możesz jeszcze troszkę wybić, ale jest ok. Ta barwa basu mi się podoba. Ciekawa jest ta melodia leadowa taka spokojna, cicha, mogłoby się to przerodzić w hard trance'owe brzmienie, + podbicie basu i perka na maxa, wtedy na mixer wrzucasz szybki master, i rozwalasz parkiet :) Haha zagalopowałem się? Troszkę :D
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ