Pablo$ nie rozumiem zbytnio Twojego komentarza - na pewno każdy ma Swój gust i ocenia jak chce, ale Ty zbyt przesadnie "miło" podchodzisz do każdej nutki, staraj się wychwycać błędy i je wypisywać, bo jak powiesz krótko "świetnie" to wtedy dany Producent będzie robił dalej tak samo, choć tak naprawdę będzie robił źle. Nie krytykuję Cię w żadnym stopniu, po prostu zauważyłem taki szczegół, który chciałem poruszyć, więc nie bądź w żadnym stopniu na Mnie zdenerwowany

Co do nutki: Początek bez sensu troszkę, ale ufam, że to poprawisz, bo to co tutaj zaprezentowałeś to tylko krótkie demko. Kick niestety nie jest dobrze nagłośniony, w ogólnie nie tupie, niewyraźnie Go słychać, wymaga zdecydowanej poprawki. Perkusja w miarę poprawna, ale trochę zlewająca się ze Sobą. Brzmienia Leadowe mogą w zasadzie być, wokal dość dobrze wpasowany, Mix bym poprawił. Melodycznie całkiem ciekawie. Bassika tam mało słychać, pomyślałbym nad wyostrzeniem Go. Ogólnie cóż powiedzieć - nie jest źle, ale nie jest też wyśmienicie, błędy są, bierz się za poprawki, My poczekamy na pełną wersję
Pozdrawiam