Bardzo fajnie się zaczyna, perka fajnie bije, loops też ciekawy niezły. Potem przejście z Vokalu mi nie spasowało i za krótkie to przejście. Bass albo synth na pół akordu - bardzo fajny, lead ma moje ulubione brzmienie ale delay słuchać za bardzo i to psuje wg mnie.
Potem to melo z elementami arp przez pare sekund takie sobie. Na kanał główny(masters) dał bym 2% reverb. Ale numerek niczego sobie, fajnie się słucha.
8 / 10 Pozdrawiam
no wiec tak nad mixem i masterem musisz jeszcze popracowac, loop taki sobie, kick troche mocniejszy moglby byc, basik moze byc nie jest zly, no i melo ulozone tak jak bassline to mi troche jak by falszowalo ale pomysl fajny tylko trzeba to odpowiednio do porzadku doprowadzic, chos jest w tej nucie, utworek jest nudny nic sie tam nie dzieje, no nie popisales sie za bardzo ale zobaczymy jak ci wyjdzie full to tyle odemnie pozdro
No więc, tak ogolnie to fajne sample ale szczególnie melodia mi się podoba Pomysł masz dobry, ale posiedziałbym nad tym jeszcze, te brzmienia wydają mi się takie proste
Loop z początku nie zaciekawy, nie podoba Mi się On ogólnie niestety. Oddzielne dźwięki są nawet ciekawe, ten cały Loop kojarzy Mi się lekko z Loopami/Breakbeatami dawnego Roba Maytha. Ale jakoś nie znalazł u Mnie uznania. Kick dosyć dobrze nagłośniony, choć czasem się gubi w tle, poeksperymentował bym jeszcze z Nim. Przejścia nie są jakieś szczególnie dopracowane, standardowe na ogół. Po czasie drażni Mnie ten męski ucięty Vox. Bassik jakoś szczególnie Mi nie podszedł, to samo tyczy się BassLine'u. Mało energii w tym trochę, Perkusja po czasie zaczyna trochę przynudzać. Melodia również dosyć prosta. Ten Lead w głównym Melo trochę do poprawki, średni taki troszkę. Ogólnie spodziewałem się po Tobie więcej, wiadomo, że to Demko, więc poczekamy po prostu na efekty dalszej pracy.