Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten Remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Adus van Kane
Użytkownik

Post autor: Adus van Kane »

Zassyssac i komentowac :D :)
^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^^D ^

Kod: Zaznacz cały

http://www13.zippyshare.com/v/78582030/file.html
-----------------------------------------------------------------------------

Pomogłem? Przydałem się? Daj THX :)
DJ_Kozak

Re: Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten Remix)

Post autor: DJ_Kozak »

zajeeeeeeeee.....świetne :D :D :D :D
rosiurosiu
Użytkownik

Post autor: rosiurosiu »

Niesamowicie nakręca ta melodia. Można na razie sobie tylko wyobrazić jak fenomenalna musi być pełna wersja. :D
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Post autor: Damian_M »

Nie wiem czego ale nie obrażając Corstena to jest jakiś chłam ;/
sensejstg

Post autor: sensejstg »

nie widzę nic w nim szczególnego... jakiś taki "oklepany". jak tak słucham,a potem czytam komentarze do kawałka to myślę, że niektórzy mają mały pogląd na tą muzykę...
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Ja się z Tobą w pełni zgadzam Kuba ;) Powinna być oddzielna kategoria w Trance - Prawdziwy Trance i Strefa Dzieci Tiesta i Buurena xD
saddam_husajn

Post autor: saddam_husajn »

Bardzo dobra nutka :) Od lat lubię Ferrego i takze tym razem Ferry stworzył bardzo fajny mix.
Nie rozumię wypowiedzi innych ale racja każdy ma swój gust i nie kazdemu musi sie to podobac :)
Najwidoczniej Arminowi ta nutka się podoba skoro umieścił ją w filmiku zapowiadającym ASOT 400 :) mi także sie podoba i czekam juz na pełną wersje nutki :) Dzieki za wrzutę :)
sensejstg

Post autor: sensejstg »

Nie rozumiesz wypowiedzi, ponieważ nie rozumiesz w pełni muzyki jaką jest trance ;)
rosiurosiu
Użytkownik

Nie zawsze wystarczy, żeby dany utworek spełniał kategorię danego gatunku muzycznego. W moim odczuciu nie naruszył w jakiś odczuwalny sposób definicji trance'u. Jeśli naruszył, to w takim bądź razie jaką definicje gatunku muzycznego spełnia? jeżeli powinien trafić na inne pod forum to proszę bardzo.
Dla mnie gatunek muzyczny spełnia drugorzędną rolę , jeżeli tylko dany kawałek przypada mi do gustu. Jeżeli dany utwór jest bliski mojej filozofii muzycznej (zbliżonej do filozofii trance) to szczegółowe spory dotyczące gatunku nie mają sensu.
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Ten kawałek może nie naruszył definicji Trance'u bo nie o to chodzi, ale chodzi o to że to jest zbyt oklepane już... Trance nie z serca a dla kasy = shit, czaisz baze? xD
rosiurosiu
Użytkownik

Rozumiem, ze wszelka komercja jest zła i wpływa zdecydowanie nie na korzyść danego gatunku muzycznego. Jednak jeżeli mi się się coś podoba to nie obchodzi mnie czy coś jest komercją nastawioną na kasę czy nie. A dla mnie kawałek nie jest oklepany bo akurat nie słucham radia internetowego, bo ja akurat nie opieram się na tego typu komercyjnych źródłach. Jeżeli wszyscy wyznawaliby taką filozofię, że nieważne co popularna, tylko liczy się to co dobre, to nie byłoby problemu komercji.
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Widzisz, to jest tylko kwestia tego co lubisz... Nie zmusisz nikogo bo nie da sie ;) Tu chodzi o małą rewolucję która ma na celu pokazanie Trance z dobrej strony, a nie od strony komercyjnej np Buurena. Nie piszmy juz o tym bo offtop się robi ;) Pzdr
ODPOWIEDZ