Bootyshine - Pain (Trance Mix) FULL :)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Bootyshine
Użytkownik

Bootyshine - Pain (Trance Mix) FULL :)

Post autor: Bootyshine »

Nazwa: Bootyshine - Pain (Trance Mix)
Czas: 7.01
Dane: mp3/256 kbps/12,8 mb
Link:

Kod: Zaznacz cały

http://www13.zippyshare.com/v/54407964/file.html
Miłego odsluchu! ;)
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Re: Bootyshine - Pain (Trance Mix) FULL :)

Post autor: dJtJay »

Całkiem przyjemny ten trance'sik ;) .Naprawdę słychać że włożyłeś w to trochę pracy :) .Nie jestem znawcą tego gatunku ale może i mi się wydaje ale trochę za bardzo bass " buczy",przez to daje efekt że i kick się jakoś "rozmywa", brak wyrazistości stopy, tak na mój słuch...saw'y itp itd poprostu miodzo ;) .Pozdro
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

ten trans to taki ala dj tiesto
calkiem przyjemnie sie slucha ale jak zwykle sie doczepie
mianowicie melodyja glowna powinna byc moim zdaniem nieco bardziej zlozona
arp jest za prosty(lub delay)najlepiej byloby samemu zagrac/ulozyc cos w szesnastkach ;)
pozdro
Awatar użytkownika
Topdisco
Użytkownik

Post autor: Topdisco »

Napiszę tak zaskoczyłeś mnie utworem "You're My Life "(Jump Mix) na pozytyw oczywiście ale to co teraz prezentujesz to brak mi komenta!
Bootyshine
Użytkownik

dJtJay, no tak przyznam ze bass buczy bo miał buczec xD Nie chcialem zeby zanikal, chcialem go wybic ;) Kick staralem sie oczyscic, ze tak powiem by "pykal" sobie nienagannie xD mam nadzieje ze choc w pewnym stopniu mi sie to udalo ;)

Myd3LkoFa, heh nie przesadzajmy, do Tiesto to mi brakuje jeszcze :roll: No w typowym trance sie tak uklada to wiem, ja chcialem zrobic cos innego, by to bylo bardziej mroczne ;) A takie ukladanie melo jak mowisz nie pasowalo by do kliamtu tej nutki moim zdaniem ale to nei jest moj ostatni trance wiec postaram sie cos komercyjniejszego zrobic xD :p

Topdisco, nie wiem jak mam to interpretowac... :p Czy jest tak do dupy czy jest tak dobrze ? xD
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

hym tu nie o komercje sie rozchodzi :)
dzwieki oraz sposob ich organizacji przypomina mi tiesto i tyle, komus innemu skojarzy sie z czyms innym, duzo goscia nie sluchalem bo to jest komeryjny szajs ktorego nie trawie, ale jednak tak mi sie skojarzylo :)
z reszta i tak jestes gosc bo nie cisniesz z gotowcow co slychac, jak operujesz dzwiekami, manipulacja efektami, wszystko tak jak sobie obmysliles i to sie chwali ;)
pozdrowionka
thiethmar
Użytkownik

Post autor: thiethmar »

mi się nutka podoba, kocham takie trancowe brzmienia, rzeczywiście przypomina trochę dj tiesto, ale mi osobiście to nie przeszkadza, produkuj dalej, bo coś już potrafisz, musisz to dalej rozwijać.
Bootyshine
Użytkownik

Myd3LkoFa, no tak, kazdemu sie moze z czmyś skojrzyc ;) Oj dziekuje za tak ciepłe slowa :o ^D^ No staram sie zrobic cos swojego i dzieki temu sie wyrazic, komercja nie do konca... ja wole byc bardziej orginalny xD

thiethmar, nom mi tez nie przeszkadza, ze przypomina Tiesto xD A wrecz jest mi milo ze ktos mnie porównuje do niego, a raczej me nutki, brzmienie ;) Bede staral sie rozwinąc :) Bo uwielbiam xD :)

Dzieki za wszystkie dotychczasowe komenty! :) Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Topdisco
Użytkownik

Post autor: Topdisco »

Jest Ok!!!
Moudy

Post autor: Moudy »

Fajnie wchodzi. Dalej nie umiem ocenić zbyt tarancowo a na nim sie nie znam - ale jest świetnie. Troche podbija tiestem rzeczywiście. Ale kawałek dobry nawet bardzo.
3maj tak dalej pzdr.
FirstMind

Post autor: FirstMind »

No więc któryś raz juz to słyszę i popraw jesli sie myle...juz miales full tej nutki kiedys a teraz zrobiles remix trance?.Melo podoba mi sie,ale wielu zmian w porownaniu do poprzedniego projektu nie slysze.Zupelnie inne wejscie,ale motyw w sumie ten sam.jak juz wczesniej pisałem...Melo mi sie podoba i podoba mi sie to,ze kombinujesz.Wiesz co mam na mysli :) ...Silin
Bootyshine
Użytkownik

ElectroMoudy, wielki dzieki za docenienie mej pracy :roll: ;) Pzdr!

FirstMind, nie, to byl full tej nutki, ona od razu w trance byla ;) No melo nie zmienilem bo mi sie podoba i widze ze innym tez xD Pzdr!

Dzieki za komenty! ;)
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

bardzo dobry walek,najbardziej cenie jak to powiedzial mydelkofa,ze produkcja na wlasnym patencie nie z midow,wiem ajk ciezko jest zrobic cos co wychodzi ze srodka nie z gotowca,melo naprawde ze tak powiem przejmujace,pain to dobry tytul,kawal dobrej roboty,jesli od momentu dema pracowales nad fullem to minelo deko czasu od tamtej pory,wiec miales nie mialo do zrobienia,a co mi jeszcze przypasilo,to to,ze po demie wyszedl w ogole full,zadko niestety sie to tu zdarza,wiec pozdro i wiecej takich walkow zyczylbym sobie,poki co ten laduje na dysk :ok: :brawo:
ODPOWIEDZ