A więc: Ciekawy Uplifter na początku, potem fajny ten wokal Pakito, podoba Mi się

Stylowo naprawdę podobnie do Pakito właśnie. Lead identyczny - podoba Mi się, Kick dałbym lekko głośniej, żeby troszkę bardziej się wybijał, BassLine jest nawet ciekawy, ale bym Go rozbudował bardziej, żeby grał na więcej klocków

Nie wiem jak to wytłumaczyć. Oczywiście nie zrobi się identycznie jak Pakito, tu brakuje Mi rozjeżdżania się Bassu na ostatnim takcie, ale to to takie pierdoły są, bo nie mam się o co czepiać

Jak dla Mnie troszkę za szybkie tempo, Hi-Haty ładne, Clapa mało słychać. Ładnie to wszystko schodzi Filtrem. Crashe całkiem ładne, ten Pluck dzwoneczkowy średnio Mi się podoba, ale to chyba zależy od gustu, ładny Breakbeacik potem. Główne Melo jest całkiem dobre, przejścia troszkę słabawe, w motywie z głównym Melo Bass bym zrobił inaczej, jakoś tam Mi nie pasuje. Tak to ogólnie co tu mówić - dość udana produkcja, parę błędów jest, ale co najważniejsze, całość brzmi całkiem dobrze, i brawo oczywiście za pomysł
Pozdrawiam