Bueno Clinic - Fall in love (K-rl remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Bueno Clinic - Fall in love (K-rl remix)

Post autor: kryla »

WItam ponownie. CHyba już widać postępy ;D

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/99414727/file.html
melo nie chciałem zmieniać, bo narazie sie musze nauczyć innych rzeczy ;)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Re: Bueno Clinic - Fall in love (K-rl remix)

Post autor: Mike »

No calkiem ;D kick troche bardziej podbij a wogule to barwa niego wogule mi sie nie podoba hihaty spx ogolnie bit bylby wporzo gdyby inny kick ;p bass no nawet spoko melo fajne ale lead tez popracuj nad nim troche ogolnie nutka nie jest taka zla troche sie poprawi i bedzie lepiej :)

Pozdrawiam ;)
DJ Krzyk

Re: Bueno Clinic - Fall in love (K-rl remix)

Post autor: DJ Krzyk »

Zaczyna się dosyć nieciekawie, samym Kickiem, nie lubię tego typu wejść :p Mimo tego, Kicka jest nawet dobrze nagłośniony, trochę bym Go wybił ponad inne brzmienia, żeby wyraźniej pukał. Close Hi-Haty średnie, mogły być lepsze, ale ogólnie o takie pierdoły na razie nie będę się czepiał, bo praktycznie nie ma po co. Ten Clap/Snare powinien iść na takt 2 i 4, a nie 1 i 3 jak w Twoim przypadku. Bassik całkiem ciekawy, Hi-Haty mogą być, ogólnie mam pewne zastrzeżenia do Perkusji. Ale można to łatwo poprawić. Melo z Midka, więc nie ocenię. Na początku BassLine nie zgrywa się z Melo, popraw to, bo po przejściu już wszystko idzie dobrze. Lead trochę słaby, powinieneś nad Nim popracować, na początku możesz korzystać z Presetów, dopóki nie nauczysz się kręcenia własnych brzmień, w Nexusie jest pełno bardzo fajnych :) Wokal nawet dobrze wpasowany. Ogólnie słyszę poprawę, szybko się uczysz, to i owo się poprawi i powinno być dobrze :)

Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ