C-bool Would you feel (Tom van Handalson remix) DEMO

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
basstrek
Użytkownik

C-bool Would you feel (Tom van Handalson remix) DEMO

Post autor: basstrek »

Siema to jest demko kawalka ktore robilem ogolnie 50 minut lacznie z ukladaniem wszytskiego nie wiem czy wam przypadnie to do gustu ale oceniajcie

Kod: Zaznacz cały

http://www.zshare.net/audio/6040910075dc738e/
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Re: C-bool Would you feel (Tom van Handalson remix) DEMO

Post autor: Mike »

No niezle calkiem ;D juz na poczatku mowie ze bass mi nie podszedl ;p clap fajny inny niz do tej pory lead calkiem niezly potem jak wchodzi melo bass bit to czegos mi w tym brakuje malo tej dynamiki pusto jakos wogule bassu prawie ze nie slychac tez barwa kicka tez cos nie teges ale to popracujesz nad tym i bedzie ciekawy rmx

Pozdrawiam
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Ech, jak Ja pamiętam takie czasy, kiedy stary dobry Would You Feel był hitem, wszystkie Remixy zbierałem i miałem ich ponad sto xD Do rzeczy: Zaczyna się całkiem ciekawie, choć ni stąd ni zowąd - Bassik całkiem ciekawy, tylko słychać w dalszej części, kiedy zmienia tonacje, że jest jakby przez granulizera przepuszczony - w niektórych momentach spóźnia się w takt. Perkusja, zwłaszcza na początku, jest całkiem ciekawa - fajny Ride, Kick również ciekawie podbity, potem jednak ten Clap psuje reputację Perkusji - nie jest On jakoś szczególnie dobry. Lead z pobocznym Melo nie są jakieś szczególnie dobre, wszystko leci dosyć monotonnie, mało się zmienia. Potem wchodzi Pad z głównym Leadem - Pad może być, Lead Moim zdaniem powinien iść do wymiany, nie nadaje się On za bardzo na głównego Leada. Wokal Pitchowany się spóźnia, wszedł za późno. Melo fałszuje z BassLine'em, ogólnie nie ma tu co za bardzo oceniać, jakoś to Demko Ci nie wyszło, musisz nad Nim sporo popracować, choć po początku spodziewałem się czegoś o wiele lepszego. ;) Nie zrażaj się, próbuj dalej. Trzymam kciuki.

Pozdrawiam ;)
thiethmar
Użytkownik

Post autor: thiethmar »

Ogólnie to wziąłeś się za hita. Dopracuj jeszcze to. Może Ci wyjść fajny remake, ale też totalna klapa. Wszystko w twoich rękach. Mi również bass się nie podoba. Wymień go. Lead też nie za specialny. Rewolucji nie ma ale tragedi też nie. Pracuj bo wszystko przed Toba. Pozdro
ODPOWIEDZ