Znany Fill na początku, troszkę Mi się przejadł, jakoś tak odstaje od reszty, przydałby się Crash potem

Bo jakoś dziwnie to wyszło, no ale Mniejsza o ten początek. Dalej, Bass naprawdę bardzo Mi się podoba, Kick troszkę przymulony, Lead Mi się podoba również, Clap troszkę czasem ginie, ale jest całkiem ciekawy, potem ciekawsze przejścia dałeś, wokala Ja takiego użyłem do Swojego CDM'a

Jest On bardzo bardzo ładnie pocięty, Super On jest mniaam

Dasz Remix Packa, chętnie zremixuję

Jakby coś to daj w temacie albo na PW

Publika dobrze nagłośniona, potem fajnie wchodzi ten Bass z Filtra, Melo bardzo Mi się podoba, kurde błagam o Remix Packa xD Naprawdę wzięła Mnie chęć na Remix tej nutki :) Loopik całkiem dobry, troszkę monotonnie czasem się robi, słyszę tam Lead cichutki, Creatixa, podoba Mi się On również. Potem robi się On głośniejszy.. Naprawdę brawa za Melodię :) Lekko Mix do poprawki, przejścia daj jakieś lepsze, więcej innowacji w to włóż :) Ogólnie ładnie, podoba Mi się, tylko ten Kick Mi nie podszedł, troszkę nudno jest, i przejścia bym urozmaicił. Aha, jakbyś robił Remix Packa, to Ja poproszę tego CutVoxa do Remixu co gra w około 0
:30 - bo oryginalnego Voxa to Ja mam, niepotrzebny Mi on. Z góry dzięki :) Nutka jak najbardziej na plus, mimo kilku błędów :)
Pozdrawiam :)