ClubDJs -Bring The Bass Back (Radio Edit) FULL!!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

ClubDJs -Bring The Bass Back (Radio Edit) FULL!!

Post autor: dJtJay »

Prosto z pieca..Kilka popraweczek i jakoś będzie ;D .Mam nadzieje ;P.Dla tych co spodobał się styl ClubDJs:

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/1631438/file.htmll
P.S ! Jak wiadomo zaleca się ściągnięcie pliku mp3 z serwera na dysk w celu poprawienia jakości odsłuchu ;) .
Oschem
Użytkownik

Re: ClubDJs -Bring The Bass Back (Radio Edit) FULL!!

Post autor: Oschem »

no niezle podchodzi mi pod maxa farenthida !!
fajnie vokal zrobiles na poczatku z balancem bodajze ze leci z prawego na lewy :)
bassik z nexusa juno pulse + zawsze mi sie podobal i tu tez mi sie podoba :) pasuje pod leada :)
lead.. jak juz mowilem max farenthide a nuty maxa kazdemu sie podobaja wiec jak najbardziej fajny

ogolnie bardzo mi sie podoba
tylko jedno co mnie nudzi
to ze prawie caly czas to samo :)
ale tak to 9 /10
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Nie mów ze to podchodzi pod Maxa :) Bo to jest styl ClubDJs :D Który jak najbardziej mi podchodzi :D Nutka spoko :) Bardzo mi się podoba :) Tylko mógłbyś ją trochę urozmaicić... bo na serio po pewnym czasie wieje nuda
Ale po za tym jest fajnie
Za FULL daję 8 /10
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Heh,dzięki ;) .Ja wiem ,że troszkę monotonna...Ale niech już taka zostanie ;p ..bo nowe produkcje czekają ;P

P.S Naniosłem kilka poprawek ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Znany Fill na początku, troszkę Mi się przejadł, jakoś tak odstaje od reszty, przydałby się Crash potem :) Bo jakoś dziwnie to wyszło, no ale Mniejsza o ten początek. Dalej, Bass naprawdę bardzo Mi się podoba, Kick troszkę przymulony, Lead Mi się podoba również, Clap troszkę czasem ginie, ale jest całkiem ciekawy, potem ciekawsze przejścia dałeś, wokala Ja takiego użyłem do Swojego CDM'a :D Jest On bardzo bardzo ładnie pocięty, Super On jest mniaam :D Dasz Remix Packa, chętnie zremixuję :) Jakby coś to daj w temacie albo na PW :) Publika dobrze nagłośniona, potem fajnie wchodzi ten Bass z Filtra, Melo bardzo Mi się podoba, kurde błagam o Remix Packa xD Naprawdę wzięła Mnie chęć na Remix tej nutki :) Loopik całkiem dobry, troszkę monotonnie czasem się robi, słyszę tam Lead cichutki, Creatixa, podoba Mi się On również. Potem robi się On głośniejszy.. Naprawdę brawa za Melodię :) Lekko Mix do poprawki, przejścia daj jakieś lepsze, więcej innowacji w to włóż :) Ogólnie ładnie, podoba Mi się, tylko ten Kick Mi nie podszedł, troszkę nudno jest, i przejścia bym urozmaicił. Aha, jakbyś robił Remix Packa, to Ja poproszę tego CutVoxa do Remixu co gra w około 0:30 - bo oryginalnego Voxa to Ja mam, niepotrzebny Mi on. Z góry dzięki :) Nutka jak najbardziej na plus, mimo kilku błędów :)

Pozdrawiam :)
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Nutka ciekawa , scratch na początku nie pasuje troszke , perka dobra , mix vocalu mógłbyć lepszy , ale ogolnie sie fajnie słucha , najbardziej mi sie wkrecił ten motyw z tym leadzikiem :) nutce daje 8 / 10 albo nawet i 9 ;)

PozdrO
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

No faktycznie,przyznam Mix do kitu,ale naprawdę jakoś tylko przy tej nucie miałem problem żeby to jakoś "skleić" :/...Dzięki za ocenkę i pozdro ;)

P.S Uwzieliście się na ten początek ;p ..
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

no wiec, nuta fajna, melo w 15 sekundzie mega kosa ;d bass fajny, ten kick nawet jak i sample voxy hatsy itp. Lead w 1:11 minucie nie za bardzo mi podchodzi ;d , slyszac to napewno nexus ;d a ogolem to przez caly kawalek slychac 1 to samo melo, jakies melo poboczne by sie przydalo np. ;d Ale kawalek kosa ;d wysoko 8 / 10 . Pozdro!
DjFnd

Post autor: DjFnd »

Moim zdaniem zbyt chaotycznie, vixiarskie kicki, monotonnie. Osobiście utworek bym skrócił jeśli to radio edit, bmp do 125, a poza tym bardzo solidnie zrobiona produkcja. Odczuwam tylko że w trakcie brakło pomysłu albo weny
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

Post autor: cajger »

fajne...podoba mi sie calość :D ...8,5/1:) ...pozdrawia, :D
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

THX za komentarze ;) .Co do DjFnd to się nie zgodzę...Kick nie należy do vixiarskich..Nie wiem czy zauważyłeś ale i tak nie trwa długo ,3.20 to nawet krótkie jak na radio edit ;P.125 BMP ?!.W życiu !!.Chcesz próbkę jakby to wyglądało ;P.Nagranko ma być "żwawsze" ;) .Co do weny to się zgodzę ;d..tymczasowo brak ;p .Matura zajeła jej miesjce xD
tibi89

Post autor: tibi89 »

No nareszcie solidnie zrobiona od strony technicznej produkcja ;-)
Przyjemnie sie slucha (nie gryzie w uszy)
Nie podoba mi sie wokal na ktorym oparty jest tytul (mam uraz do gadanych wokali).
9/10 Gratuluje
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Nuta bardzo mi się podoba,
Swietnie się tutaj wokalem pobawiłeś
Leadzik miodzio. Swietny jest
Kick troche slabo kopie, ale pasuje do mixa.
Wiekszych bledow nie slysze.
Gratulacje za te nutke
pozdawiam
ODPOWIEDZ