A czemu Ty ciągle te ksywki Se dodajesz?

Nie możesz przy samej Hyperallstars zostać? Później ludzie się nie połapią co i jak

Co do ocenki: Wrzucone na to kijowe Sendspace, więc miałem pewne trudności z otwarciem tego :p A więc: Reverse Crash całkiem całkiem, ale potem chaos, panie Michale, chaos lekki.. Bassik za głośno zdeczka, słyszę, jakby był trochę przez Granulizera męczony, a nie kręcony :p Kick za mało podbity, nie słychać Go w niektórych momentach, Clap i Hi-Haty też troszkę mało słyszalne, to samo pianinko, schematy lekko powtarzane :p Nawet dobry Lead, całkiem fajny.. Melo chyba najlepsze z tego wszystkiego.. Snare'y całkiem poprawne.. Wokal baardzo znany, już taki znany, że aż Mi się niedobrze robi heh

Ogólnie w kilku miejscach chaos, Bassik Mi nie podszedł w ogóle, wokal Floorfilli, słychać Go w dalszej części, tym już nikogo Hyper nie zaskoczysz

Bo w którymś Twoim kawałku już Go słyszałem

W dalszej części praktycznie powtórka z rozrywki, to samo co w pierwszej części leci.. Podsumowując, to troszkę echh.. Słabo, można tak powiedzieć.. Nie mówię, że słabo ogólnie, ale na Ciebie Hyper, to tak średniawo.. Jeszcze jak z Menciem to robiłeś to powinno być lepiej :p Tyle ode Mnie, sporo jeszcze do poprawki :p
Pozdrawiam :)