ClubSurferz - Come One (Hyperallstars press. Club Spirit Dancecore edit)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Gimbus
Specjalista

ClubSurferz - Come One (Hyperallstars press. Club Spirit Dancecore edit)

Post autor: Gimbus »

Najnowszy kawałek clubsurferz czyli mój I Dja Mencia w wersji Dance'owej którą sam wykonałem ;) Wszedł w zastosowanie nowy kick , bass , jako tako clap i loopik ;)

Napiszcie proszę co o tym sądzicie ..

PozdrO

Link :

Kod: Zaznacz cały

http://www.sendspace.pl/file/KnyYA0C7/
DJ Krzyk

Re: ClubSurferz - Come One (Hyperallstars press. Club Spirit Dancecore edit)

Post autor: DJ Krzyk »

A czemu Ty ciągle te ksywki Se dodajesz? :| Nie możesz przy samej Hyperallstars zostać? Później ludzie się nie połapią co i jak xD Co do ocenki: Wrzucone na to kijowe Sendspace, więc miałem pewne trudności z otwarciem tego :p A więc: Reverse Crash całkiem całkiem, ale potem chaos, panie Michale, chaos lekki.. Bassik za głośno zdeczka, słyszę, jakby był trochę przez Granulizera męczony, a nie kręcony :p Kick za mało podbity, nie słychać Go w niektórych momentach, Clap i Hi-Haty też troszkę mało słyszalne, to samo pianinko, schematy lekko powtarzane :p Nawet dobry Lead, całkiem fajny.. Melo chyba najlepsze z tego wszystkiego.. Snare'y całkiem poprawne.. Wokal baardzo znany, już taki znany, że aż Mi się niedobrze robi heh ;D Ogólnie w kilku miejscach chaos, Bassik Mi nie podszedł w ogóle, wokal Floorfilli, słychać Go w dalszej części, tym już nikogo Hyper nie zaskoczysz ;D Bo w którymś Twoim kawałku już Go słyszałem ;) W dalszej części praktycznie powtórka z rozrywki, to samo co w pierwszej części leci.. Podsumowując, to troszkę echh.. Słabo, można tak powiedzieć.. Nie mówię, że słabo ogólnie, ale na Ciebie Hyper, to tak średniawo.. Jeszcze jak z Menciem to robiłeś to powinno być lepiej :p Tyle ode Mnie, sporo jeszcze do poprawki :p

Pozdrawiam :)
Gimbus
Specjalista

Dzieki krzyku ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Aha, jeszcze jedno Hyper ;D Jakbyś mógł Mi podesłać Remix Packa do tego to byłbym wdzięczny ;)
Gimbus
Specjalista

Nie ma sprawy potem upnę ;)
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

Ogólnie to nei jest źle, dźwięki fajne, wszystko fajnie wykonane. Ale mam spore zastrzeżenie do mixu i masteringu.... Sporo przesterów, ten lead strasznie piszczy, że aż uszy bolą...BaSSIK extra, podoba mi się, koniec fajnie zrobiony i ten woxik Floorfilli to nawet fajnie pocięty i wpasowany :)

Ja też poproszę o remix packa :)

Pozdrawiam :*
Gimbus
Specjalista

DZieki Adammo ;) Wrzuce go za chwile , wogóle ci powiem że ja nie umiem robic dobrego masteringu ani mixu..
djatom
Użytkownik

Post autor: djatom »

jak dla mnie to nie jest źle słychać pare przesterów ale zwykły zjadacz chleba tego nie usłyszy ;) lead super taki wkręcający vox-y fajne basik też mi troche nie podszedł ale to twój wybór :)

ogólnie to podoba mi się
pozdrawiam
Gimbus
Specjalista

Dzieki wielkie atom ;)
Awatar użytkownika
Stowniee
Klubowicz

Post autor: Stowniee »

Juz pisalam pod rmx packiem do tej nuty,ale napisze jeszcze raz: Orginalny wokal nazywa sie "Come On" a nazwe "Come One" wymyslilam ja wiec skoro nazywasz tak swoja nutke to chyba rmx mojej nuty powinien byc? Ja rozumiem,ze ten wokal mozna sciagnac z internetu i kazdy moze sobie go wykorzystac, ale pod orginalna nazwa a nie zerznieta!

moja nuta jest na

http://www.streemo.pl/stowniee
i jest juz od dawien dawna na serwisach internetowych pod ta wlasnie nazwa!
Awatar użytkownika
Incartey
Nowicjusz

Post autor: Incartey »

Angela co powiesz na to ze nie jestes piersza ?? ja tez mam nute z tym vocalem !!!!! i tak jest podpisana :

Incartey - Come On, Come One (Electro Edit) :)

http://www12.zippyshare.com/v/40294555/file.html
i nuta ma sporo to moze ty powinnas wpisac ze twoja nuta to remix ?? co ?? heheh ;p o tytul remixow sie nie robi ;/
Awatar użytkownika
Stowniee
Klubowicz

Post autor: Stowniee »

Moja nutka powstała dokladnie 26 lutego 2008r
Ty masz swoja nutke nazwana "Come On" a nie "Come One"!!

czy widzisz gdzies tutaj napis "Come One"

Come, come on get on me, i wanna have a smile
Come, come on let it be, you are the greatest girl
I wanna be your star, love come and go and always
Sun shining on, you know, nothing is stay forever
(sa to slowa tego vocalu)
Gimbus
Specjalista

Jahahahhahahahahahaha czy ty czujesz wogole jak jesteś smieszna myslisz że jak zabrałem 2 słowa z tytułu żeby nie zabierał tyle miejsca w tytule to wszystko ma byc od ciebie hahahahhahahahaha usunąłem jedno "Come one" a ty mówisz że to twoja nazwa mówie ci że wywalenie czegos niepotrzebnego z tytułu vocalu nie jest rzeczą której autorem może byc tylko jedna osoba hahahahahahahaha :lol:
ODPOWIEDZ