kurde mogłeś powiedzieć że, tak głośno się zaczyna miałem na full i matka spałai się wkurzyła.. ;P
To tak:
Zaczyna sie fajnie, dalej lead bardzo ładny ale to bardzo mi się podoba barwa i melo też jest niezłe. Talerze według mnie tutaj nie pasują tego typu one są zbyt wysokie.
Fajnie przejścia - motyw główny super, bass też ciekawy o dziwo mi się podoba chyba samoróbka. Ogólnie nie mam większych zastrzeżeń wokal dobrze wkomponowany
daje 9/10 za dobranie niektórych złych sampli podstawowych.
Hahaha sorki ze przeze mnie obudzila sie mama;P nastepny raz bd pisal jak bd sie glosno zaczynac ale wersja radio edit sama za siebie mowi ze bd sie zaczynac od konkretow a nie jakims wstepem heh
Więc: Ten Synth, co robi chyba za Bass, w każdym razie to coś, co gra od Samego początku niezbyt Mi się spodobało, ale to może kwestia gustu. Pod względem Perkusyjnym utworek prezentuje się całkiem dobrze, na początku zaprezentowałeś tutaj ładnego Breakbeata oraz Loopa, który kojarzy Mi się z pewną nutką Pakito, bodaj You Wanna Rock, choć oczywiście mogę się mylić :] Clap Maytha strasznie słabo brzmi, Swoją drogą szkoda, że teraz dużo osób tego Clapa używa. Przejścia preferujesz nadal te same, w Remiksie Topmodelzów były identyczne Fille. Bass trochę cienki, zanika w tle, barwę ma dość ładną, ale przydałoby mu się lepsze nagłośnienie. Tak to główny Lead Mi się podoba, to samo tyczy się Melo, na ogół jest całkiem w porządku, choć troszkę standardowo. Dla Mnie może być :p