De-Sonic-disco beat, disco rocker (Heaven) *FULL*

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

De-Sonic-disco beat, disco rocker (Heaven) *FULL*

Post autor: de-sonic »

Witam :)
Były demka więc musi być FULL ;)
Na razie taka przed premiera,
bo chciałbym jeszcze master'a poprawić.
Ale mam problemy ;p Bo osłuchałem się tego i już nie słyszę błędów ;p

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/44388429/file.html
Gimbus
Specjalista

Re: De-Sonic-disco beat, disco rocker (Heaven) *FULL*

Post autor: Gimbus »

Utworek jest spoko , tylko brzmienia bym troche dopracował i mix , loop sie nie kiedy nie zgrywa z vocalem .. to pianko czy pluck co gra tam taki se wymęczył bym go na jakims eq... zapodałbyś remix packa ? chętnie bym zremixował , głównie mi chodzi o ten voxik ddddisco beat dddddisco rocker bo to fajne jest , ale szkoda że oryginalnego vocalu pełnego tego damskiego nie uzyles co go kiedys sammy nagrał , ale duze post&#281 ;p y słyszę , wrzuc remix paczke jak możesz ;]
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Dzięki Hyper ;) Paczka będzie niebawem.. jeszcze dziś jak się ze wszystkim wyrobie ;p
Awatar użytkownika
cajger
Użytkownik

Post autor: cajger »

no fajna nuta :D :D :D ...widać, że poswięciłeś nad nią troche czasu i jest ok...troche wkurza mnie ten vocal dis dis disco rocker...poza tym ok chociaz nie moje klimaty :)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No widzę u Ciebie post&#281 ;p y ;) Ten vocal disco rocker podoba mi się, master może być według mnie. Melodia już stara jest ;) Ale może i dobrze ;) Kawałek spoko.

Pozdro i życzę sukcesów!
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Nutka ok ;) Chyba nie można mieć żadnych zastrzeżeń ;)

Nie mój styl ale miło się słucha ;p

Pozdrawiam :)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: W sumie zaczyna się tak samo jak Demko, które dzisiaj oceniałem :) Już mówiłem, Sam początek został dosyć dobrze wykombinowany, tylko trochę schematycznie. To pierwsze przejście zasługuje na pochwałę, Mi naprawdę się spodobało, jak rzadko co :p Wokal dosyć ciekawy, ładnie pocięty. Bassik na początku niezbyt mocny, potem jednak nabiera tego Powera. Melodia, jak już mówiłem, pachnie Mi strasznie DJ Sammym. Ewentualnie troszkę mocniej Podbiłbym/Podgłośniłbym Kicka, bo miejscami ginie. W dalszej części zrobiłbym parę pobocznych motywów, poszukałbym czegoś na urozmaicenie całego kawałka, żeby nie było w dalszej części monotonnie. Ogólnie jednak zrobiłeś naprawdę duży post&#281 ;p , mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Nutka technicznie dobrze wykonana :D nie moj styl ;p ale kawalek naprawde spoko ;)

Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ