Deep Blue - Look Into My Eyes (Disco Freakz Radio Mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Deep Blue - Look Into My Eyes (Disco Freakz Radio Mix)

Post autor: DeeJay Yang »

No wiec serdecznie zapraszam do oceniania mojego nowego utworku w formacji z Deep Blue. Mam nadzieje ze wszystkim przypadnie do gustu.

Kod: Zaznacz cały

http://odsiebie.com/pokaz/3197075---ebee.html
Pozdrawiam.
DJ Krzyk

Re: Deep Blue - Look Into My Eyes (Disco Freakz Radio Mix)

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Moim zdaniem początek nie powinien tak wyglądać, mogłeś inaczej to wykonać, najpierw jakiś Breakbeat/Loop, potem przejście i od razu dynamiczny motyw Bassowy ;) Ale to tylko Moje zdanie, nie wiem jak to jest z Tobą. Bassik taki Sobie, jakoś mało ostry i zbytnio Mnie nie rusza. Kick dosyć dobrze nagłośniony i podbity, choć miejscami ginie, ale tylko nieznacznie. Denerwuje Mnie Clap na takty 1 i 3, powinien iść na takty 2 i 4. Loop całkiem ciekawy, na ogół Perkusja, poza błędem z Clapem, jest dobra. Wokale dosyć ciekawie wkomponowane w utworek, przejść praktycznie rzecz biorąc, prawie w ogóle nie ma, jeśli są, to bardzo słabe. Później słyszę Downlifter Ala Mr. Bronkz bądź Baby Directz. Lead główny ma dosyć ładną barwę, Melodia chyba wzięta z oryginału, choć nie jestem pewien. Miejscami całość się zlewa, popracowałbym trochę nad Mixem i Masterem. Potem mogłeś coś pozmieniać, w dalszej części robi się trochę monotonnie, ale na ogół nutka dość dynamiczna, ciekawie zaaranżowana. Podszkoliłeś się, to słychać ;) Ale nadal popełniasz błędy. Nutka jednak nawet warta uwagi.

Pozdrawiam.
Jamalson
Użytkownik

Post autor: Jamalson »

Dla mnie kawałek spoko, ty krzyk ty to krytykiem powinienes byc kurwa, tylko krytykujesz a spójrz na siebie, twoje kawałki wcale nie są lepsze. wkurwiają mnie tacy ludzie co tylko krytykują, a ty tylko to robisz. Pokaż cos lepszego czekam. Pozdro DeeJay Yang
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

No i dostajesz Bana za słownictwo :) A po co to było? No nie wiem. Aż tak Ci się nie podoba, że coś próbuję skrytykować? Gdyby nikt Cię nie krytykował, nie mówił co zmieniać to byś za przeproszeniem g*wno umiał. Krytyka jest potrzebna, po to, abyś zrozumiał, że jest źle. Nawet jeśli krytykuję coś, co dla innych wydaje się dobre, to nie jest powód abyś po Mnie jeździł, więc się porządnie zastanów, jak jeszcze raz będziesz chciał używać przekleństw i jeździć po Mnie.
na ogół nutka dość dynamiczna, ciekawie zaaranżowana. Podszkoliłeś się, to słychać ;)
I tutaj całą nutkę podsumowałem - nie było źle, ale błędy są, popełnia je każdy, wiadomo, że Ja również nie jestem doskonały. Czepiasz się, że już nie produkuję - ale posiadam dużą wiedzę o FL'u, na pewno większą od Siebie.

Aż Mnie kusi, żeby napisać nazwę pewnego konkurencyjnego forum, tam dasz jakiś kawałek, większość skrytykuje Cię równo, a tam to jest normalne. To, że u Nas nikt Cię nie skrytykuje, to już nie Moja wina.

A coś lepszego? Usłyszysz, jestem pewien, będę próbował wrócić, aż w końcu Mi się uda. Zastanawia Mnie jednak to, że jeszcze niedawno błagałeś Mnie o oceny, a teraz po Mnie jeździsz.

Pozdrawiam :)

PS: Zauważ, że w utworku Yanga skrytykowałem tylko Clapa i przejścia. Radziłbym, żeby poprawił Mix i Master. I tyle. Mam nadzieję, że Yang za to się nie obrazi ;)
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Post autor: SpecialBeatz »

jak dla mnie spoko nutka ,jest troche bledow ale nie ma sie czego czepiac :)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

dziekuje wam za komentarze, jak zawsze na niektore osoby moge liczyc :) pozdro i jeszcze raz Thanks :)
Awatar użytkownika
marekpsp
Użytkownik

Post autor: marekpsp »

no fakt przydało by się ten master nieco poprawić.. po za tym vocal to cudo :)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No więc, fajna melodia mam nadzieje że nie midi ;) Podoba mi się ten bass co jest na początku i od 2 :0 minuty, vocal pasuje fajnie. Dobra panorama. Noi tyle ;) Kawałek zaje..sty ;)

Pozdro!
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Początek dość dziwny ale to radio edit więc w sumie może być. Nie bd się czepiał ;) ale Master na pewno do poprawy to mi się najbardziej rzuciło na słuch już od samego początku ;p Perka jest ok melo raczej też bass. . ok. W sumie cała nutka jest ok. Gdzieś tak 5 może 6 na 10 ;) bo kosa to to nie jest :)
ODPOWIEDZ