Depeche Mode - I Feel Loved (Fretwell Remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

'Depeszów' nie trzeba nikomu przedstawiac, ikona elektrycznego popu. Ode mnie jeden z milszych remixów utrzymanychw klimatach prog - mam nadzieje ze sie spodoba :)

Kod: Zaznacz cały

http://www.4shared.com/file/164212518/3a14a26f/Depeche_Mode_-_I_Feel_Loved__F.html
P.S. Zauwazylam ze numery w dziale progressive house - z prawdziwym progressive nie maja nic wspólnego lol
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Re: Depeche Mode - I Feel Loved (Fretwell Remix)

Post autor: Ciastek »

świetny remiks :)

a co do Twojego ps.
ten dział nie jest przeznaczony wyłącznie na progressive house :D podział jest tylko ogólny: house i osobno electro :)
Zresztą progressive ma to do siebie, że (moim zdaniem) ewoluuje sam w sobie na różne gatunki :] Nawet sławni producenci uznawani za ikonę tego stylu nie chcą wypowiadać się na temat "definicji" tego gatunku.... Tak więc nie dziwmy się, jeżeli dla jednych kawałek jest czystym "prog" a dla kogoś innego to jakieś umcy umcy ;D

Wracając do kawałka, słucham już 3 raz pod rząd , naprawdę nie myślałem, że można taką wersję zrobić :D Thx ;)
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Nudne i monotonne od początku do samego końca. Przynajmiej dla mnie.
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Post autor: dziodek »

za ;) Depesze zawsze + :)

świetny miks :)
Awatar użytkownika
Dudus
Ekspert

Post autor: Dudus »

ogolnie nuta na plus, jest vocal jest dobrze :) spokojnie i przyjemnie sie slucha :) mozna sie zrelaksowac,

a co d PS to Ciastek juz wszystko wyjasnil, jest tylko podzial na electro i nie electro xD
Awatar użytkownika
Preston8
Weteran

Post autor: Preston8 »

Nudne strasznie nie podoba mi sie nic a nic.
Moderator i to super a nie wie gdzie pracuje? Czy w tytule dzialu jest napisane "prog" house czy house? Dziwisz sie pozniej ze znajduja sie tu inne nuty niz Tobie najbardziej odpowiadajace.
Wszystko za widok Twojej miny kiedy zrozumiesz ze to nie jest dzial tylko dla "prog"
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Post autor: pol102 »

Preston8 pisze:Nudne strasznie nie podoba mi sie nic a nic.
Moderator i to super a nie wie gdzie pracuje? Czy w tytule dzialu jest napisane "prog" house czy house? Dziwisz sie pozniej ze znajduja sie tu inne nuty niz Tobie najbardziej odpowiadajace.
Wszystko za widok Twojej miny kiedy zrozumiesz ze to nie jest dzial tylko dla "prog"
Nudne czy nie to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje bo mnie na przykład poza klikoma momentami to nie wzrusza ;) Typowy średniak. Wycieczki osobiste akonto Pauliny są nie na miejscu, gdybyś raczył dowiedzieć się z czego wynikają te wątpliwości nie byłoby tego wywodu. Paulina jako obecna i była moderatorka zrobiła więcej niż możesz sobie wyobrazić dlatego jak już wspomniałem wycieczki osobiste odpuść ;)
Awatar użytkownika
Preston8
Weteran

Post autor: Preston8 »

nie mam zadnych zastrzezen do dziewczyny ale takie zaskoczenie u osoby jak sam mowisz ktora duzo zrobila jest dla mnie zwyczajnie smieszne.
Przepraszam Paulina. O tak na zgode :)
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Preston, popłakalam sie (?) - wzruszyłam niemiłosiernie (?) To miales na celu? Jesli tak to nietety nie udało Ci sie :)
Od samego początku walczyłam o dział typowo progressive, jak widac podział doszedł do skutku lecz w jednym worku mamy house jak i progressive house, gdzie oba te gatunki po prostu są sprzeczne i jeden do drugiego nie ma nic, szkoda gdyz własnie to ze umcyk srumcyk i tralala wymieszany jest razem z gatunkiem, który mnie najbardziej interesuje.
Ponadto, moje zdanie - lecz dalsza konwersacja z Tobą nie ma sensu i to mogłoby byc dopiero jak to napisales 'smieszne'.
btw. nie przepraszaj, bo Twój post nie poruszył mnie, a pozatym to tylko net gdzie kazdy moze pisac duuuzo co i tak jest bez znaczenia, dla co niektórych :)
ODPOWIEDZ