Disco Superstars-Body Rock(Andy JonEs Remix Demo)Oceniajcie please:D
Re: Disco Superstars-Body Rock(Andy JonEs Remix Demo)Oceniajcie please:D
jak już to o rok -.-
p.s.
na tym forum siedze od ciebie dłużej więc znam paru dobrych ludzi którzy mogą cię wydalić z forum...
p.s.
na tym forum siedze od ciebie dłużej więc znam paru dobrych ludzi którzy mogą cię wydalić z forum...
Hahahahhahahahha ale żes mnie rozbawił wyrzucą mnie z forum hahahhahahahhahaha po 2 kolego jestem starszy 2 lata , ty w tym roku idziesz do 6 klasy ja do 2 gim 
-
PhilvanSound
- Klubowicz
teraz obaj jak gówniarze się zachowujecie. Dajcie spokoj, nic mi do tego czy ktokolwiek wzial bass z mojego tutka, zalezy to tylko i wylacznie od uczciwosci danego czlowieka, zrobilem to dla was abyscie mogli sie czegos nowego nauczyc, czesciowo jest to moja rola na tym forum wiec nie widze problemu. A gdyby do takiej sytuacji doszlo, to proszę pisac o tym skąd dane brzmienie się u was wzielo, napisac ze wzieliscie je z jednego z moich tutkow nic nie kosztuje a odrazu zapobiega wielu problemom. a teraz panowie dzieci, zakopac topor wojenny i przestac sie klocic.
Weźcie sie grzecznie dzieci przymknijcie, bo oboje zachowujecie sie jak gówniarze... jeśli kłótnia dalej będzie trwała dostaniecie po banie a jego długość będzie zależała od ilości postów napisanych podczas kłótni
a zatem radzę przestać.
Aaa i bym zapomniał, mam dla was dobra radę, omijajcie sie szerokim łukiem aby nie było kłótni bo nie będę pobłażliwy i naprawdę za kłótnie będę banował, a tego raczej nie chcecie 
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Andy Jones
- Weteran
I zamiast ocenek pod nutka rozegrala sie klotnia 
Opcja EDIT
bo offtop się robi xP
Ten bass używa każdy... i słychać go przeważnie w nutkach Krzyka.... Więc po co te kłótnie ??!! Nie jest wasz i koniec! Pozatym żal mnie łapie.. jak słysze ten bass w co drugim remixie... ile można...
-
DJ Krzyk
Hahahahahahahaha przepraszam Cię Adammo, że się śmieję, ale... Czy Ty tak w ogóle przesłuchałeś to demko Loriego?
Bo tam jest Bass w stylu Klaasa
I to jest do Electro
A Ja używam Bassa tego co Ty tak nie cierpisz, do Hands-Upu 
Przepraszam za Off-Top, ale chciałem podważyć to zdanie
Pozdrawiam :)
Przepraszam za Off-Top, ale chciałem podważyć to zdanie
Pozdrawiam :)