Dla Mnie to taka lekka Vixa.. Już nie te czasy chłopie, weź się za coś bardziej ambitnego

To taka mała uwaga, możesz jej nawet nie brać pod uwagę. Ocenię ze strony Technicznej: Początek Mi się nie podoba, te wokale jakoś się dziwnie mieszają i wychodzi chaotycznie, jakby były dwa nałożone na Siebie, są też dość suche, co do brzmień to się nie wypowiadam, bo nie są najlepsze, jeszcze ten Lead nie idzie równo z całą nutką. Nie podoba Mi się takie zachowanie, sama barwa Leadu też Mi się nie podoba, przejścia dosyć słabe, dźwięki też nie najlepsze, w dalszej części nuda, Melodycznie trochę Mi się właśnie z Vixą kojarzy. Kick mało podbity, popracowałbym mocno nad nim, bo czasem nawet ginie w tle. Nie ma jakiegoś rewolucyjnego motywu, wszystko jest jakby jednym przejściem.. Nie spodobało Mi się - aranżacja słaba, Melodycznie trochę za Liniowo i również słabiutko, Mix i Master nie najlepszy i jeszcze takie głupie błędy.. No cóż, pracuj i to ostro, żeby osiągnąć dobry poziom, na razie niestety słabo :(
Pozdrawiam