DJ Dragon- Got 2009

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
DJDragon
Użytkownik

DJ Dragon- Got 2009

Post autor: DJDragon »

Przedstawiam wam mój najnowszy projekt proszę o szczera ocenę.

Kod: Zaznacz cały

http://www5.zippyshare.com/v/62558883/file.html
Paul Van Measure

Re: DJ Dragon- Got 2009

Post autor: Paul Van Measure »

Lubię takie początki, zdobyłeś mnie tym ;D Wokal świetny, z tła fajny lead wychodzi, na początku myślałem że będę miał do czynienia z Trance'm, ale po szybkości uderzeń i po tym syntezatorku wiem już że to Hard Style, lub coś podobnego. Kick jest niezły, ale ciągle jego melo się zmienia, i nie wiem w sumie o co z tym chodzi. lead 2:25 całkeim dobry, na Twoim miejscu zdecydowałbym się na jeden typ kicka i go użył w całym utworku ;D
Ogólnie to całkiem nieźle.
Pozdrawiam
bartx
Nowicjusz

Post autor: bartx »

Ja powiem że nie lubię tego typu muzyki ;)
Ale każdy ma swój gust :)

pozdrawiam
matthewmatt

Post autor: matthewmatt »

Kicka nie słyszę .

JAK DLA MNIE TO ANI JUMP ANI HANDS UP

Nie znoszę niemieckich wstawek , ale pomińmy ten fakt.

Dużo pracy przed tobą na dziś mogę Ci powiedzieć ,że dużo pracy przed Tobą.

1/10
Awatar użytkownika
DJDragon
Użytkownik

No nie każdy lubi taki klimacik a ja właśnie coraz bardziej w ta stronę podążam pozdro i thx za ocenkę
Moudy

Post autor: Moudy »

Kocham takie voxy niemieckiego jak możesz to mi podeślij bardzo był bym wdzięczny...
a co do nuty..
Wszystko by było inaczej jak by kick było słychać... takto trudno ocenić..
Lubie nawet taki klimaciki przypomina mi się Dj Alien, Vixy itd :D (dawne czasy)
tylko szkoda że tak troszkę dziwnie to zrobione. Nie wiem nawet jakim gatunkiem to nazwać..
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

niemiecki vocal na poczatku :P , ale nie jest az taki zly chodz nic nie rozumiem :P , ale dzwieki fajne takie dark :D lubie nawet takie, tylko do poprawy mix i master, tylko barakuje mi tam kicka taki slaby troche, podkrec go na Eq, no wiec tyle odemni :) pozdro
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Dla Mnie to taka lekka Vixa.. Już nie te czasy chłopie, weź się za coś bardziej ambitnego ;) To taka mała uwaga, możesz jej nawet nie brać pod uwagę. Ocenię ze strony Technicznej: Początek Mi się nie podoba, te wokale jakoś się dziwnie mieszają i wychodzi chaotycznie, jakby były dwa nałożone na Siebie, są też dość suche, co do brzmień to się nie wypowiadam, bo nie są najlepsze, jeszcze ten Lead nie idzie równo z całą nutką. Nie podoba Mi się takie zachowanie, sama barwa Leadu też Mi się nie podoba, przejścia dosyć słabe, dźwięki też nie najlepsze, w dalszej części nuda, Melodycznie trochę Mi się właśnie z Vixą kojarzy. Kick mało podbity, popracowałbym mocno nad nim, bo czasem nawet ginie w tle. Nie ma jakiegoś rewolucyjnego motywu, wszystko jest jakby jednym przejściem.. Nie spodobało Mi się - aranżacja słaba, Melodycznie trochę za Liniowo i również słabiutko, Mix i Master nie najlepszy i jeszcze takie głupie błędy.. No cóż, pracuj i to ostro, żeby osiągnąć dobry poziom, na razie niestety słabo :(

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
DJDragon
Użytkownik

Niestety nie mam za dużo możliwościowi (sprzęt za slaby) ani tez za duzo czasu hmm co do vixy to to nie jest vixa...Wiem ze musze trenować i o to w tym chodzi i szczera ocenke :P dlatego thx wielkie
ODPOWIEDZ