Ciekawe wejście tym wokalem "Pina Colada" fajnie to wysło, słyszę tam jeszcze takiego cichutkiego Filla, ale potem mogłeś dać jakiegoś Crasha, w ogóle spodziewałem się takiego mocnego uderzenia, mocnego Kicka. A tego tu nie było, tak jakoś bezdusznie się zrobiło, bez rozpędu. Wokal strasznie fałszuje, i nie idzie w tempo zupełnie, naprawdę Jony powinieneś nad tym popracować. Kick słabiutki troszkę, popracowałbym jeszcze nad tym. O Bassie już wspominałem w Demo numer 1, brzmi tak, jakby był schowany w Filtrze cały czas. Melo naprawdę podoba Mi się, mam nadzieję, że nie z Mida. Pianinko dosyć ciekawe, Breakbeat troszkę za cicho. Główny Lead jednak za suchy i płaski, nie ma życia za bardzo w Nim. Dalej w sumie większość się powtarza, dosyć znany BassLine w dalszej części został użyty... Ogólnie nie jest tak tragicznie, ale błędów jest całkiem sporo, pierwszy najważniejszy to oczywiście wokal - popraw koniecznie. Lead mógłby być lepszy, Kick bardziej podbity, Perkusja bardziej rozbudowana, brak Mi tu troszkę dynamiki i jest lekko pusto.. No ale myślę, że da się to poprawić, bo nie są to trudne do wyeliminowania błędy - wystarczy dłużej posiedzieć i popracować
Pozdrawiam