DJ Michael & Music Producers ( CD )

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

DJ Michael & Music Producers ( CD )

Post autor: Mike »

Witam i zapraszam na premierke :D

Kod: Zaznacz cały

http://www.djoles.pl/premiery/premiery.html

Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Re: DJ Michael & Music Producers ( CD )

Post autor: bil maks »

i co ty ja wydales?? kod nawed z tylu polewa... muzyka taka sobie w tych twoich produkcjach slysze midy... pozdro
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Tak ja ją wydałem ;) dzieki kazdemu co innego przypada do gustu :D

pozdro ;)
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

takie wydanie to nie wydanie
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

juz takie komentarzyki zachowaj dla siebie moze dla ciebie to nie jest wydanie ale nie dla wszystkich :D wiec po co sie wiecej wypowiadasz na ten temat ? wydaj ty cos to potem porozmawiamy :D

pozdro ;)
silin

Post autor: silin »

Ty nie przejmuj sie kasztanem co Tobie mowi,ze midy masz w produkcjach a sam wali z klockow na musicu 2000.Liczy sie ze promujesz w jakikolwiek sposob swoja tworczosc a i na innych MP nie jestes zamkniety i wrzuciles ich na swoj cd.Szacunek i sukcesow zycze
DJ_Juz3k

Post autor: DJ_Juz3k »

Wiec tak mi wogule to sie nie podoba bo to nie jest styl ktory slucham xD miło widziec jak jeden z userow wydaje wlasna plyte moze kiedys mi sie uda moze. pozdro i czekam na kazda nastepna plyte. Midy, smple itd i co z tego plyta juz jest.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Szkoda, że tak mało Tracków innych producentów, ale to jedna sprawa. Oczywiście nie ma na Niej żadnego Producenta, pokroju Paula Lorenza, czyli dobrych, ale pomijanych, postawiłeś na lubianych i znanych: Hypera, Creatixa, Doona, a szkoda. Mogłeś jakoś bardziej poszukać utwórków, które są na dobrym poziomie, a nie są znane ;)
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

sam walisz klocki kasztanie... jak sam tak robisz to nie oznacza ze reszta tez..
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Dzięki Krzyku za miłe słowa ;)
PhilvanSound
Klubowicz

Post autor: PhilvanSound »

DJ Krzyk pisze:Szkoda, że tak mało Tracków innych producentów, ale to jedna sprawa. Oczywiście nie ma na Niej żadnego Producenta, pokroju Paula Lorenza, czyli dobrych, ale pomijanych, postawiłeś na lubianych i znanych: Hypera, Creatixa, Doona, a szkoda. Mogłeś jakoś bardziej poszukać utwórków, które są na dobrym poziomie, a nie są znane ;)
Generalnie nie rozumiem co chciałeś przez to przekazać, Twoim zdaniem jest on dobry więc dlaczego nie został w takim razie wypromowany? Dlaczego się o nim nie słyszy? Obok kogoś naprawdę dobrego nie przechodzi się obojętnie, nie ignoruje się. Za dużo "gotowców" w utworach tego artysty by można było mówić o ponadprzeciętności. Artysta który naprawde się stara i nie robi produkcji na "odpieprz" stara się zawrzeć w swoich utworach jakiś charakterystyczny element, popatrz nawet na najgłupszy przykład czyli na mnie, czy słyszałeś gdzieś już taką stopę jak w remixie dla Ekowraitha? Domyslam się że nie. A dlaczego? Bo zrobiłem tę stopę sam od podstaw i jest ona jednym ze znaków rozpoznawczych "Nagiego Nicka" :) To tyle, sorry za ot ;)
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

DJ Krzyk pisze:Szkoda, że tak mało Tracków innych producentów, ale to jedna sprawa. Oczywiście nie ma na Niej żadnego Producenta, pokroju Paula Lorenza, czyli dobrych, ale pomijanych, postawiłeś na lubianych i znanych: Hypera, Creatixa, Doona, a szkoda. Mogłeś jakoś bardziej poszukać utwórków, które są na dobrym poziomie, a nie są znane ;)
A ja rozumiem co Krzyk chciał przez to powiedzieć i to bardzo dobrze. Nie napisał że jestem ponadprzeciętny powiedział tylko że jestem dobry tak samo ja Ci, którzy są na tym CD a mimo to nie znalazłam się na nim.

Na razie nie pcham się nigdzie żeby się promować. Dopiero się uczę i dopiero za jakiś czas przyjdzie czas na promowanie się.

Pozdro!
ODPOWIEDZ