juz takie komentarzyki zachowaj dla siebie moze dla ciebie to nie jest wydanie ale nie dla wszystkich wiec po co sie wiecej wypowiadasz na ten temat ? wydaj ty cos to potem porozmawiamy
Ty nie przejmuj sie kasztanem co Tobie mowi,ze midy masz w produkcjach a sam wali z klockow na musicu 2000.Liczy sie ze promujesz w jakikolwiek sposob swoja tworczosc a i na innych MP nie jestes zamkniety i wrzuciles ich na swoj cd.Szacunek i sukcesow zycze
Wiec tak mi wogule to sie nie podoba bo to nie jest styl ktory slucham miło widziec jak jeden z userow wydaje wlasna plyte moze kiedys mi sie uda moze. pozdro i czekam na kazda nastepna plyte. Midy, smple itd i co z tego plyta juz jest.
Szkoda, że tak mało Tracków innych producentów, ale to jedna sprawa. Oczywiście nie ma na Niej żadnego Producenta, pokroju Paula Lorenza, czyli dobrych, ale pomijanych, postawiłeś na lubianych i znanych: Hypera, Creatixa, Doona, a szkoda. Mogłeś jakoś bardziej poszukać utwórków, które są na dobrym poziomie, a nie są znane
DJ Krzyk pisze:Szkoda, że tak mało Tracków innych producentów, ale to jedna sprawa. Oczywiście nie ma na Niej żadnego Producenta, pokroju Paula Lorenza, czyli dobrych, ale pomijanych, postawiłeś na lubianych i znanych: Hypera, Creatixa, Doona, a szkoda. Mogłeś jakoś bardziej poszukać utwórków, które są na dobrym poziomie, a nie są znane
Generalnie nie rozumiem co chciałeś przez to przekazać, Twoim zdaniem jest on dobry więc dlaczego nie został w takim razie wypromowany? Dlaczego się o nim nie słyszy? Obok kogoś naprawdę dobrego nie przechodzi się obojętnie, nie ignoruje się. Za dużo "gotowców" w utworach tego artysty by można było mówić o ponadprzeciętności. Artysta który naprawde się stara i nie robi produkcji na "odpieprz" stara się zawrzeć w swoich utworach jakiś charakterystyczny element, popatrz nawet na najgłupszy przykład czyli na mnie, czy słyszałeś gdzieś już taką stopę jak w remixie dla Ekowraitha? Domyslam się że nie. A dlaczego? Bo zrobiłem tę stopę sam od podstaw i jest ona jednym ze znaków rozpoznawczych "Nagiego Nicka" To tyle, sorry za ot
DJ Krzyk pisze:Szkoda, że tak mało Tracków innych producentów, ale to jedna sprawa. Oczywiście nie ma na Niej żadnego Producenta, pokroju Paula Lorenza, czyli dobrych, ale pomijanych, postawiłeś na lubianych i znanych: Hypera, Creatixa, Doona, a szkoda. Mogłeś jakoś bardziej poszukać utwórków, które są na dobrym poziomie, a nie są znane
A ja rozumiem co Krzyk chciał przez to powiedzieć i to bardzo dobrze. Nie napisał że jestem ponadprzeciętny powiedział tylko że jestem dobry tak samo ja Ci, którzy są na tym CD a mimo to nie znalazłam się na nim.
Na razie nie pcham się nigdzie żeby się promować. Dopiero się uczę i dopiero za jakiś czas przyjdzie czas na promowanie się.