Tym Utworkiem nie znajdziesz u Mnie uznania, brzmi kompletnie amatorsko: Początek taki nijaki, raczej nie ma tutaj żadnego wejścia, Kick nie idzie równo do reszty, czy to Bass, nie wiem, coś tu się po prostu nie zgrywa. Bass może być, ale jakiś taki suchy jest, Kick dość dobrze tupie, dałbym o wiele więcej brzmień Perkusyjnych w motywie z tym Bassem, tam jest strasznie pusto i sucho. Wokal to tak bez sensu trochę leci, nie ma żadnego Cut Voxa, tylko ciągle jedno i to samo. BassLine też jakoś Mi za bardzo nie przypadł do gustul. Dalej wchodzi ten oryginalny Wokal z I Don`ta - przejadł Mi się już, mogłeś Go inaczej pociąć (bo tyle się tego Remixów za czasów kiedy to był Hit nasłuchałem, że..

) Melodia jest chyba najlepsza w tym wszystkim, mam nadzieję, że nie została wzięta z Mida, bo brzmi ładnie, jest ciekawie wykomponowana. Lead całkiem dobry. Ogólnie jednak brakuje Mi tu brzmień, Perkusji więcej - jakiś Clap, Hi-Hat, Loop, Brekbeat. Również Brzmienia Leadowe - przydałoby się jakieś Pianinko, Gate Lead czasem mogłeś wprowadzić, bo brzmień użyłeś bardzo mało. I to takie krótkie trochę, z początku myślałem, że demko. Ogólnie w Hands-Upie Cię nie widzę chłopie, wróć do tego, co robisz najlepiej, bo nutki w HU u Ciebie za bardzo nie porywają
Pozdrawiam