Na stare kawalki jest inna strona a nie nowe utwory!!! Mareczo, jak czytac nie umiesz to idz do szkoly!!! Ta nutke mam juz od 5 lat i jak cos mi sie nie zgadza to mowie zeby nie popelnic znowy tego samego bledu. Caput?
O matko nie wiedziałem, że to takie ważne dla Ciebie, a może po prostu za bardzo wczuwasz się w rolę, wyluzuj gościu to tylko strona z muzyką dla dobrej zabawy ogółu!!!!!!!!!!!!!!!!!
muzyka to muzyka, jak ja zaczne wrzucac stare kawalki to bedzie sie dzialo, ale regulami to regulamin!!! Stop!!! A co najlepsze jak wrzuce 2-3 stare nutki, co maja 4-5 miesiace to odrazu awantury si robia. No to nie zakrecaj mi glowy z twoimi gadkami.
z tego co się orientuję to nie zakręcam Ci głowy moimi "gadkami" tylko piszę, a to wielka różnica, pozdrawiam i życzę więcej luzu w podejściu do życia.
widzę tu że dyskusja rozgprzala na całego.............jeżli to prawda ze nuta ma pięc lat to ją usunę i tak powiem że obie strony mają rację .........zrobię to jutro i myślę że sprawa zostanie rozwiązana na dobre........ale z drugiej też strony to przynajmniej coś się dzieje na tym forum D