Dj . Tauber - Your Legs Start Dancing ( Electro Mix )

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

Dj . Tauber - Your Legs Start Dancing ( Electro Mix )

Post autor: Taube »

moj najswiezszy walek :D czekam na oceny i komenty :)

Kod: Zaznacz cały

http://www19.zippyshare.com/v/74099483/file.html
Moudy

Re: Dj . Tauber - Your Legs Start Dancing ( Electro Mix )

Post autor: Moudy »

bardzo klimatycznie i ciekawie, kick podbij troszkę. No i szkoda że bassu nie ma /;
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Ten Crash na wejściu mógłby mieć jakiegoś Delaya na Sobie, bo jest trochę krótkawy, ale to tylko Moja sugestia, dla innych może tak nie być :) Wydaje Mi się, że ten Snare, który został podłożony w miejsce Clapa, jest trochę za późno ułożony i nie pokrywa się czysto z Kickiem. Na ogół Perkusja jest jednak dosyć dobrze dobrana, Kick mógłby być troszkę bardziej podbity, jak to już EM zauważył, Close Hi-Haty są ciche, ale Mi się podobają :) Faktycznie Bassu nie ma, a szkoda, przydałby się, ten Synth Leadowy ma ładną barwę. Również Melodycznie całkiem ciekawie to wypada, jednak miejscami brakuje Mi brzmień, jest pusto, powinieneś koniecznie tego Bassa tam wpakować, dać więcej Perkusji. Również przydałoby się więcej motywów, bo przez całą piosenkę leci praktycznie to samo, jest monotonnie. Nutka byłaby fajniejsza, gdyby nie te wymienione błędy. Ogólnie jednak nie jest źle :) Popracuj jeszcze ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

Post autor: Taube »

ten lead ma w sobie basior :D a co do snarow to kapke tam brakuje . co do hi hatow to jakby nie patrzac w electro and electro housie glownie sie wrzuca ciche haty bo to nie trance zeby ostro rzucac hatami i nimi szumiec ... ale dzieki za komenty :) pozniej wrzuce cos lightowego i z innego gatunku :D
wozny

Post autor: wozny »

calkiem sympatyczny utworek patrząc na caloksztalt :) pozdro
ODPOWIEDZ