DJ Vip - The Sound Of Goodbye
Re: DJ Vip - The Sound Of Goodbye
nom hehehe adi jakbys uslyszal moj pierwszy kawalek to o jezu...
teraz jest nie wiele lepiej no ale jakos tam jest (czytaj. beznadziejnie)
mistrzem w tym nigdy nie bede
pozdraw.
nigdy niemów nigdy-powiem tak jeśli będziesz chciał(ale bardzo)coś osiągnąć to to osiągniesz tylko musisz pracować pracować i jeszcze raz pracowac... ja np. nie pamiętam dnia bez Fl Studio(no i wdać rezultaty mojej pracy) przez 1,5 roku zrobiłem takie postę
y że głowa mała hehe
no wiadomo jak sie cos chce to sie to będzie miało. tylko że wiesz, nie zawsze na wszystko jest czas. a moglbys mi troche pomóc z tym freestailo ?? tzn. powiedzieć co w nim zmienić ?? i co nalozyc na ten vox, zeby sie tak nie robilo chaotycznie.
hmm to aż taka słaba jakoś tego vox'a była?? to ja niewiem co z tym zrobić(myslałem że EQ się bawiłeś i sam wyciągałeś
ale powiem ci tak-zrobiłeś nutke i zacznij robić nastę
nom niema sensu rozczulać się nad jendom nutkom która nie dokońca wyszła, rób nastę
ne i oby lpesze
PS. luknij moje 3 demka bo właśnie założyłem nowy temat na muzikum
PS. luknij moje 3 demka bo właśnie założyłem nowy temat na muzikum
hmmm
az takie zle nie jest ale porzadku w tym wogule nie ma wszystko takie porozrzucane
kolejny rmx ci pewnie lepiej wyjdzie ucz sie ucz 
pozdro
pozdro
nie jestem i nie bede dobry w remixach a juz napewno nie w setach, bardziej staram sie skupic na produkcjach wlasnych 
-
DJ Krzyk
Nie wiem czemu równo jedziecie chłopaka.. No cóż, błędy się zdarzają, wiadomo, nie udało się, trudno, nic, trzeba po prostu zawsze naprawić, to nie powód, żeby po kimś jechać z tego powodu
Temat zamykam.