DJ Vojtech feat. Rozalla - Everybodys Free

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

DJ Vojtech feat. Rozalla - Everybodys Free

Post autor: Couse McBeat »

Kod: Zaznacz cały

http://www16.zippyshare.com/v/46537890/file.html
Komentować :)
Gimbus
Specjalista

Re: DJ Vojtech feat. Rozalla - Everybodys Free

Post autor: Gimbus »

vox ci tam nie pasuje , bass słaby ,przejscia cienkie , mix i master do poprawy , łatwiejszego basslineu to juz sie nie dalo zrobic .. ja ciebie nie rozumiem czemu ty sie bierzesz za trudne vocale zacznij od czegos innego typu GPV albo Kate lesing
Paul Van Measure

Post autor: Paul Van Measure »

Początek mnie nie za bardzo przekonał, ogólnie nie lubię jak wchodzi się łupanką, ale taki typ muzyki ;D Fajny lead gra, potem pianko dość dobre, ten efekt tam taki średniawy, wycisz go troszkę. Wokal przynajmniej dobrze leci. Równiutko. Przejście udane. Tylko potem nie rozumiem tego od 1 :0 6 do 54, no dynamiki tam nie ma za bardzo, zmień to bo wiem że stać Cie na więcej. ładnie potem sobie gra pianko, i do końca już jest ok.
Popraw kilka rzeczy, a będzie ładnie
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

no więc, fajny dobór sampli, przejscia mi się podobają, wokal tez dobrze dopasowany, natomiast wedlug mnie słaby master jak i dynamiki mało. błedy troche tam słysze, troche do poprawy ;)

Pozdro!
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Początek troszkę inaczej bym zrobił, ale jak tak zrobiłeś, to pewnie Tobie tak się podoba :) Kick w niektórych momentach ginie, podbiłbym Go troszkę jeszcze. Close Hi-Hat całkiem ładny. Bass który wchodzi w 0:15 nie podoba Mi się niestety, ma dość dziwną barwę, potem niepotrzebny trochę ten Uplifter Ala jakiś Pitched Bass, przez Niego robi się lekki chaos, dałbym innego Upliftera, przejścia mało dopracowane, nie kombinowałeś zbytnio nad Nimi. Nie zaskoczyły Mnie, Ja bym jeszcze nad Nimi posiedział ;) Wokal faktycznie trochę się spóźnia, ale ogólnie podoba Mi się całkiem :) To co zrobiłeś w 1:40-1:54 zupełnie Mi się nie podoba, takie dziwne to jest, zacina się ten wokal i potem jakieś Snare'y są na wstawkach.. No nie za bardzo Mi się podoba, przejścia jak już mówiłem trochę do poprawki, główny motyw nie powala z nóg, jakiś taki niemrawy jest, zamiast żywo, dynamicznie grać, On tak sennie, niemrawo brzmi.. Ogólnie Ja bym jeszcze posiedział nad tym, bo jest parę błędów i przydałoby się dopracowanie ;)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no wiec tak... kick za bardzo mi sie nie podoba, ten basik tez za bardzo mi nie przypadl do gustu, vocal fajny ladnie gra, mix i master do poprawy, pad ladny podoba mi sie tylko troche za cichy, nie podobaja mi sie strasznie te przejscia ktore przerywaja vocal, bylo by dobrze jak po vocalu by wszedl jaki zaje... lead i energia bo by bylo naprawde bardzo dobry utworek moim zdaniem, a u ciebie to jest wszystko monotonne, nie podoba mi sie za bardzo dal bym 2,5/5 popraw niektore bledy :) tyle odemnie :) pozdro
dj ambient
Nowicjusz

Post autor: dj ambient »

Sorki ludzie że się przyczepiam ale gdzie wy tu widzicie dobrze dopasowany vocal xD ?
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

DJ Krzyk xD pisze:Wokal faktycznie troch&#281] Ja właśnie pisałem o tym.. Czytaj dokładnie posty :p :)

Pozdro :)
ODPOWIEDZ