DJ w0w - Fruity

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
dino2oo6

DJ w0w - Fruity

Post autor: dino2oo6 »

moje 3 Demko Zrobione Samodzielnie w FL8 Studio

Kod: Zaznacz cały

http://www5.zippyshare.com/v/24426140/file.html
P.S: Niedługo zrobie Full ;)

Komentujcie pls :D

Pozdrawiam w0w ^D ^^D ^
Awatar użytkownika
Corn'
Weteran

Re: DJ w0w - Fruity

Post autor: Corn' »

Na początku jest sam lead z kickiem, w 0:25 nagle wbija loopik i gra przez kilka sekund sam - w ogóle to nie pasuje do początku. Potem znowu ten sam lead. Jest niczego sobie ale gra praktycznie przez całą piosenkę i dlatego jest nudzący. Właściwie to prawie cała piosenka składa się z leada i kicka lub tego loopa, usnąć można, no chyba, że w dalszej części będzie coś innego. Mogłbyś tam dołożyć jakiś bass, efekty, trochę urozmaicić. Pod koniec coś kombinowałeś, lecz moim zdaniem to też nie pasuje do całej reszty. Ten pomysł z jakby podwojonym kickiem mi się podoba i to chyba wszystko :)
dino2oo6

oki dzieki :p Poprawie reszte w Pełnej wersji

Pozdro ^D^
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

Widze ze poczatkujacy? heh xD LEAD ladny ale bez bassu slabo brzmi xD OGOLNIE musisz jeszccze nad tym popracowac xD
Awatar użytkownika
yogi1221
Weteran

Post autor: yogi1221 »

Dodaj troche basu. Więcej dzwięków pobocznych najlepiej. Kick średnio nagłośniony, nagłośniłbym go bardziej. Pod koniec troche dziwinie brzmią te przejścia. Słychać loop i jakieś haty i nagle zmienia się. Spodobał mi się koniec :] "Pozdro for Muzikum" Lepiej by to brzmiało "Pozdro dla Muzikum" ale tak też jest dobrze.

Powodzenia w dalszych produkcjach i do zobaczenia w rl.

P.S Pamiętaj o zielonym! xD
dino2oo6

I Jak Obiecałem Dodaje Full ^D^

Kod: Zaznacz cały

http://www14.zippyshare.com/v/62811600/file.html
Początek zostawiłem Taki sam, Te Przstykanie pod koniec ta przerwa to nie wiem co sie stało wiec nie oceniajcie tego surowo. I... Z resztą sami posłuchacie ocenicie :)

Pozdro Dla Muzikum Oraz dla Yogiego :) :rolleyes:
Awatar użytkownika
yogi1221
Weteran

Post autor: yogi1221 »

A więc, na początku nie jest źle, lecz potem robi sie to troche monotonne. Spodobał mi sie ten lead, który wchodzi około 2 minuty. Ma ładną barwę lecz jedno mi nie pasuje ;/ . Mogłeś go bardziej rozbudować, dodać odpowiedni bass, trochę jakoś to przyśpieszyć. Napewno fajnie by wyszło.

A tak przy okazji, to dzięki za pozdro na końcu :]

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ