Chyba dopiero zaczynasz przygode z muzyka. Ja osobiscie nexusa nie uzywam wiec nie wiem do konca jakie ma mozliwosci.
Co do twojej nutki, zeby Cie nie zniechecic, melodie jako takie ukladasz, wiesz gdzie co ma byc ale niestety do konca nie dosluchalem. Przedewszystkim bass jest zdecydowanie za wysoko i troche tam pusto.
Jak na poczatek wystarczy Popraw i wrzuc znowu.
poczatek od clap?? dziwnie pszede wszystkim nie za ciekawy jest... bass kak juz mowil Fanatics za wysoko zdecydowanie.. fx jakos slychac ale czasami nie potszebne... pad niestety ale nie za ciekawy.. znowu clap.. daj jakos perke a nie.. kick nie slysalny.. podbij go lead nie ma ciekawej barwy.. pozdro
3/10...nie pasuja dzwieki do siebie..bass straszny, gdy wchodzil to myslalem ,ze wyjde ...poczatek dziwny...wchodzisz takim niby reverb crashem, jest ulamek sekundy przerwy i wchodzi clap...wg mnie nie moze tak byc i nie rob tak...jesli wchodzisz reverb crashem daj jakis wybuch albo cos bez żadnej przerwy bo robia sie tam puste mijesca..i chu..wo to brzmi...no tak jak mowilem bass do wymiany, clap tak samo bo brzmi jakby chcial a nie mogl...kick musisz lepiej podbic...melo nie jest takie zle...ogolnie przejscia bardzo kuleja...a wrecz ich nie ma...jesli zaczynasz przygode z Fl-em to nie jest zle...ja gorzej zaczynalem;P...pozdrawiam