no wiec tak
fajna perkusja, ale kicka dalbym nizszego, bardziej miekkiego
generalnie bledow za wiele to tu nie ma, sa male luki w miksie ale sa to kosmetyczne sprawy
slucha sie bardzo przyjemnie ale kawalek jest zbyt przewidywalny, jak juz uslyszalem pianinko czulem w moczu ze leadzik pojdzie tak a nie inaczej
no i brakuje tutaj siakiejs zwrotki tudziez przerywnika
slysze ze robisz na sluch, w 3 takcie wydaje mi sie ze bas powinien isc wyzej :>
Myd3LkoFa pisze:no wiec tak
slucha sie bardzo przyjemnie ale kawalek jest zbyt przewidywalny, jak juz uslyszalem pianinko czulem w moczu ze leadzik pojdzie tak a nie inaczej
Rozwaliłeś mnie tym tekstem.. w moczu <lol2>
Co do nutki pianinko ładne. Mnie tam kick odpowiada. Za długo rozkręca.
Denerwujące są te syczki które wchodzą w motywie głównym, jakoś mi nie spasowały. Błędów ja osobiście nie słyszę, no chyba żebym miał sobie tempo zwolnić i na słuchawkach odsłuchać to może i tak.. Ale tak to nie słyszę.
Technicznie jak dla mnie okej. Ładna melodyjka ładny padzik
nieźle 9 / 10
Podmieniłem link z nowszą wersja wprowadzając poprawki. Poprawiłem początek (nie wchodzi od razu cale melo), wydłużyłem Break-down, zmieniłem bass line i dałem mocniejsza końcówkę no i trochę pokombinowałem z przejściami. Dzięki za opinie, bardzo pomogły , pzdr
Lubie twoj styl,jest,ze tak powiem "subtelny",dzwieki delikatne,nic nie bije po uszach,nie jest pusto ale nie jest tez tak,ze zlewa sie wszystko w calosc i nie ma gdzie palca wetknac jak to ktos powiedzial.Zaczyna to byc dla mnie twoja cecha charakterystyczna,ladne przejscie w okolicach 3:30,coz,podobaja mi sie twoje produkcje,3mam walki na dysku,czasem se pukaja do silowni badz tak pozdro,ten tez tam bedzie.
Dla mnie kick brzmiał ok. Ogólnie wszystko idzie spokojnie no ale to taki styl i typ muzyki.. Naprawde to takich kawałków nie często słucham ale to nawet w samochodzie na długiej wycieczce by sie fajnie słuchało..