Duende - Luna Negra + Remix !!! CUUDOO !!!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Duende - Luna Negra + Remix !!! CUUDOO !!!

Post autor: Damian_M »

Witam ;) Chyba mało osób słyszało ten kawałek, chociaż by w oryginale, a może i się mylę ;p Piękna nuta grana m.in przez Armina na ASOT z 2006 roku. Progresywny bassline i ciekawe sample tworzą nie zapomniany klimat... Doznałem małej reminiscencji i postanowiłem wrzucić :D Pamiętam jak zaczynałem szkołę w Liceum, wtedy go słuchałem a teraz kończę jako taką edukację w liceum i na nowo poznaję znowu ten kawałek ;D Pięknie... Same wspomnienia... Piszę o oryginale ;) Zostawiam też do waszej dyspozycji remix Duderstadt który także wpadł mi w ucho i na pewno na dłużej zostanie na mojej playliście:p Koniec pieprzenia hehe. Pozdrawiam.

Duende - Luna Negra (Original Mix)
Czas: 8:25 / Bitrate: 234kbs(VBR) / Rozmiar: 14MB

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/68547596/file.html
Duende - Luna Negra (Duderstadt Remix)
Czas: 8:17 / Bitrate: 229kbs(VBR) / Rozmiar: 13,5MB

Kod: Zaznacz cały

http://www16.zippyshare.com/v/38465249/file.html
Awatar użytkownika
Will Mort
Klubowicz

Re: Duende - Luna Negra + Remix !!! CUUDOO !!!

Post autor: Will Mort »

Na prawdę godne uwagi ;] lecz w oryginale lepiej jakoś to słyszę :)
Awatar użytkownika
borys
Weteran

Post autor: borys »

Duende - Luna Negra (Original Mix) -bardzo dobry kawałeczek usłyszałem go jakieś 2-3 lata temu... i przypomniałem o nimjakieś 2 miesiące temu i od tamtej pory dosyć często go słucham ;D w grę wchodzi tylko oryginalna wersja bo remixy to shit... kto nie ma polecam w celu uzupełnienia zbiorów bo jest na czym ucho zawiesic...
maniana85

Post autor: maniana85 »

Grejt po prostu :D Thx
ODPOWIEDZ