A panowie g88 i Desperado - kpiną jest, że ktoś wrzuca w dział techno jakieś pomyje w stylu energy5000, a nie fakt, że do techno wrzuca się techno - prawdziwe techno! Skoro nie odpowiada wam taki rodzaj muzyki - bo najwyraźniej nie odpowiada, sądząc po komentarzach - zawsze stoją przed wami otworem działy dance/pop i disco polo
Dusty Kid - Lynchesque (Original Mix)+1 (Beatport Exclusive)
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Re: Dusty Kid - Lynchesque (Original Mix)+1 (Beatport Exclusive)
Rudi, mała uwaga na marginesie - masz całkowitą rację, ale Twoja wypowiedź zasługuje na warna za bluzgi. A tego chyba nie chcesz :p
A panowie g88 i Desperado - kpiną jest, że ktoś wrzuca w dział techno jakieś pomyje w stylu energy5000, a nie fakt, że do techno wrzuca się techno - prawdziwe techno! Skoro nie odpowiada wam taki rodzaj muzyki - bo najwyraźniej nie odpowiada, sądząc po komentarzach - zawsze stoją przed wami otworem działy dance/pop i disco polo
Sorki ale takie gnojki co sie nie znają trochę wkurzają tymi komentami.
Przepraszam, że pomyliłem gatunki. Teraz już wiem, że słucham hands up, a nie techno.
- B@bylon T.G.
- Specjalista
-
pablo0044
Mi sie takie kawalki nie podobaja ani tego posluchac a juz na pewnio przy tym nie da sie zatanczyc takie brzdekolenie
-
pudzianek739
- Nowicjusz
Tak se czytam wcześniejsze posty to normalnie ŻAL mi co nie których.
pablo0044 Brawo twoja wypowiedź najbardziej mnie rozśmieszyła, własnie tacy ludzie jak ty zaniżają jakże już niski poziom tego działu, pewnie jesteś zawiedziony bo wpadłeś tu w poszukiwaniu "cudnych" produkcji C-Boola albo Farenthajda? a trafiłeś na (jak to nazwałeś
"Brzdękolenie" żal i rozpacz!
Jeśli o nuty chodzi obie koszą
Ale jak dla mnie Train no. 1 rządzi, nie zapomne jak Mauro Picotto tym wałkiem rozpoczął swojego seta i rozbujał HS na Godskitchen
Fajny taki mroczny klimat![CwaniaQ ;]](./../images/smilies/cwaniak.gif)
Pozdrawiam.
pablo0044 Brawo twoja wypowiedź najbardziej mnie rozśmieszyła, własnie tacy ludzie jak ty zaniżają jakże już niski poziom tego działu, pewnie jesteś zawiedziony bo wpadłeś tu w poszukiwaniu "cudnych" produkcji C-Boola albo Farenthajda? a trafiłeś na (jak to nazwałeś
Jeśli o nuty chodzi obie koszą
Fajny taki mroczny klimat
Pozdrawiam.
1. Git
2. Troche słabsze ale tesh git
2. Troche słabsze ale tesh git