DJ Vip - Can Dance:
Dosyć ciekawy Breakbeat/Loop na początku, ale słychać takie ucięcia na koniec trwania tego Loopa, co oznacza, że nie został On wykonany przez Ciebie, a to gotowiec i w dodatku źle wpasowany. Słyszę dosyć ciekawe Cowbellsy, mam nadzieję, że nad Nimi już sam popracowałeś. Bassik taki Sobie, szału nie robi, ale tragiczny też nie jest, ogólnie te brzmienia takie trochę średniawe, czasem coś się przez chwilę jakieś chaotyczne zrobi, w niektórych momentach za dużo brzmień na Siebie ponakładałeś, wszystko się zlewa, i poszło to trochę wszystko na jedno kopyto, bez przejść. Również dynamika leży, wszystko to jakoś ospale leci, mało brzmień ze strony Instrumentów Perkusyjnych. Nie jest źle, jak na Ciebie jest nawet poprawnie. W dalszej części trochę monotonnie.
DJ Vip - In The End:
Kick bardziej (przynajmniej na słuchawkach) przypomina tandetnego Rima, ma jakąś dziwną barwę, użyty został na Nim Reeverb, nie wiem za bardzo po co. Clap ujdzie w tłoku, Hi-Haty natomiast już w żadnym stopniu Mi się nie spodobały, Crashe z czasem za często wystę

ują, po pewnym czasie to irytuje, ogólnie Perkusja mogłaby być lepsza. Czasem słychać krótkie ucięcia, nie wiem czemu, mam nadzieję, że ta Perkusja to nie jest jeden wielki Loop. Bassik Mi się nie spodobał, natomiast na plusa leci nawet ciekawy boczny Synth, taki Flecik, brzmienie coś Ala Mallancia. Przejść tutaj nie ma, niedobrze, jakoś to wszystko chaotycznie zrobione, mam wrażenie, że wszystko to są po prostu Sample, nie brzmienia z wtyczek, ale mam nadzieję, że się mylę.
Podsumowując: Zrobiłeś postę

, słychać to, aż niepokojący postę

, nie wiem jak w takim krótkim czasie tego wszystkiego się nauczyłeś. Gratuluję, no i zachęcam do dalszej pracy, bo mimo, że jest lepiej, nadal musisz sporo popracować.
Pozdrawiam