E-Bonit & Beattraax - French Kiss (ClubDjs RmX)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Re: E-Bonit & Beattraax - French Kiss (ClubDjs RmX)

Post autor: dJtJay »

Z cyganami xD .Gruubo ;P.Thanx for koments ;p .
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Teraz będzie opinia clubowicza, a nie Producenta ;p

Nie bawił bym się przy tym. No chyba ze bym był nie źle wstawiony. Rytmy akordeonu mi nie pasują do electro-hause.

Nie chciałeś opinii o tym czy clap głośno czy cicho. Wiec masz opinie klubowicza.

Tyle ode mnie.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Dziękuje Ci klubowiczu za ocenę..Chociaż nie do końca wydaje mi się wiarygodna bo trochę głupio nie wiedzieć jak się pisze gatunek ,który się słucha....
swi.stak pisze:electro-hause
.Więc nie jestem przekonany, że akordeon nie pasuje do Electro-House ;) .POZDRAWIAM ;) .
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Nie wydaje Ci się wiarygodna bo nie poprawnie napisałem? :crazy: Zanieś swój kawałek do wytworni ;p Na pewno zostanie wydany ;p I się nie napinaj. :D Chciałeś opinii to ja dostałeś. Że Tobie się nie podoba to trudno. :-)
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Mniej więcej ;) .Haha..Kto tu się napiął.Zanieść to możesz siostre do chrztu.Chciałem opini to dostałem...Napisałeś swoje i styka.
Tak przy okazji, nie musisz pisać pogrubioną czcionką...Potrafie czytać !.I nie zaśmiecaj już proszę postu ;) .Cya

P.S Mam natomiast rade,masz dopiero 16 lat więcej uważaj z alkoholem bo takie dzieci jak Ty najczęściej robią nie potrzebne zamieszanie na imprezie ;) ;).
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Ktoś tu chyba nie zrozumiał przenośni (z tym alkoholem jakbyś nadal nie rozumia&#322 ;) . Nie mów nic o mojej siostrze, bo to bardzo nie uprzejme z twojej strony wrzucać komuś "na rodzinę" . Dostałeś opinie, ona Ci się nie spodobała. Trudno, ale to nie znaczy ze zaraz musisz komuś nie potrzebnie wytykać błędy... Bardzo mnie zdenerwowała pewna sprawa... Powiedziałeś Krzykowi ze ten kawałek oceniał jakiś tam producent. Czy on jest nie omylny? Pozjadał wszystkie rozumy? Chyba właśnie dlatego wrzuca się tu nutki, żeby inni wytyczali błędy i podpowiadali co zmienić.

I nie jestem dzieckiem ;) Nie ważne ile ma się lat, ważne ile ma się w głowie ;)

Uważam że nie ma o co się kłócić.. wiec proponuje to przerwać ;)

PS. Czcionkę będę pogrubiać, bo lubię... no chyba ze Ciebie to w jakiś sposób uraża, to przestane.

Awatar użytkownika
marekpsp
Użytkownik

Post autor: marekpsp »

hmm ogolenie nutka niczego sobie imho niektóre momenty mi nie przypadły do gustu, a dokładniej pomiędzy 2:47-2:55 nie wiem jakoś tak mi się ten moment nie spodobał ;p
no i weźcie chłopaki przestańcie się kłócić ;p ale fakt swi.stak ma racę
Chyba właśnie dlatego wrzuca się tu nutki, żeby inni wytyczali błędy i podpowiadali co zmienić.

no i też mi się nie spodobało to najechanie na Krzyka ;p
dJtJay zawsze uważałem Cię za wporzo gościa, ale właśnie (chyba niechcący) załapałeś u mnie minusa (chyba nie tylko u mnie xD ) ;p
Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

Niestety nie mogłem odpisać bo siedziałem nad jeziorkiem...Z góry mówię że po prostu nie chcę mi się odpisywać bo faktycznie nie ma to sensu...Mogę Ci tak nawtykać, że się za przeproszeniem zamkniesz...ale to również nie ma sensu...Widzisz swi.stak, dziwnie odebrałeś to jeśli uważasz,że najechałem na Krzycha...Cytuje swoją poprzednią wypowiedz;
dJtJay pisze:.Ale OCZYWIŚĆIE ZAWSZE LICZĘ SIĘ Z OCENĄ RÓŻNYCH MNIEJ LUB BARDZIEJ ZAAWANSOWANYCH PRODUCENTÓW BĄDZ UŻYTKOWNIKÓW :) .
Także dzięki Krzyku za ocenkę, uwierz że i tak jestem Ci wdzięczny chociaż nie zawszę podzielam Twoją opinie.Thx i pozdro ;)
Ciężko zrozumieć,że nie potrzebuje już takich komentarzy bo prace swe konsultuje z innymi producentami, powiedzmy uogólniając specjalizującymi się w tym gatunku (Krzychu o ile wiem, jest "królem" Hands Up'u xD " i zawsze liczę się z jego oceną , tylko wolałbym żeby napisał bardziej ogólny zarys utwory tak jak to zrobił w tym poście...I nie potrzebnie Wszyscy się czepiacie tego, i zamiast napisać po krótce co się Wam podoba a co nie to muszę się tu produkować żeby wyjaśniać itp.Jakoś nie którzy jak np. Pablo czy Pleban tak nie wydziwiali i postąpili zgodnie z moim życzniem...Natomiast co do Ciebie Marek to przykro mi że należysz do tej elity "buntowników" heh ;) .Wpadłem na pomysł,że po prostu następnym razem dodam sondę i nie będzie żadnego problemu xD .

P.S Co do siostry to też była przenośnia ;) .
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Widzisz... ciężko mi to zrozumieć, bo chyba od tego jest ten dział. Nie podoba się, to trudno. Możesz mi wytykać ile wejdzie ;p że tak powiem "Mnie to ryba" ;p Jak to odebrałem to jest moja sprawa. Ale mógł byś zacytować całą twoją wypowiedź :) I nie mówimy tutaj o żadnych buntownikach. Mamy prawo powiedzieć co myślimy. A po co sonda? Chyba od tego jest ten dział ;p A twoja przenośnia mnie uraziła w pewien sposób. Więc uprzejmie proszę, żebyś tak więcej nie pisał :)

Teraz jako dobrze wychowany człowiek muszę Cię przeprosić, a nie myśleć tylko o wytykaniu błędów innym :) Przepraszam, że się wyrwałem z tą " kłótnią ". Ale wyszło jak wyszło ;p Mam nadzieję, że nie czujesz urazy :)

Awatar użytkownika
dJtJay
Użytkownik

To teraz ja uprzejmie Ci odpowiem, że jeżeli ciężko jest dla Ciebie to zrouzmieć to po prostu lepiej żebyś tego nie komentował, bo naprawde stworzyłeś niepotrzebne zamieszanie."buntownicy" ująłem w przenośni, mając na myśli sprawców tego zamieszania.I nie rozumiem po co po raz kolejny wykazujesz brak zrozumienia dla mojej prośby..
swi.stak pisze:A po co sonda? Chyba od tego jest ten dział ;p
Oczywiście po to ten dział jest...ale skoro taki Swi.stak nie może wedle mojego "życzeni" poprostu napisać ogólną ocenę utworku to faktycznie robi się to przysłowiowe Kongo ;P.

A więc, mam nadzieje że faktycznie jako 16latek masz "coś" w tej głowie i również ja chciałbym kulturalnie zakończyć głupią "kłótnie".Zadnej urazy do Ciebie nie mam i niech tak pozostanie ;) .Pozdro
ODPOWIEDZ