Ekowraith feat. Kyrandian - I'm Just A DJ (CJ KlimeX Remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Klimek

Ekowraith feat. Kyrandian - I'm Just A DJ (CJ KlimeX Remix)

Post autor: Klimek »

Witam,

Mój najnowszy kawałek:

Kod: Zaznacz cały

http://www6.zippyshare.com/v/32779828/file.html
Uprzejmie proszę o ocenianie i komentowanie.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Re: Ekowraith feat. Kyrandian - I'm Just A DJ (CJ KlimeX Remix)

Post autor: Mike »

Fajny Vox ogolnie calkiem ok rmx bass fajny melo tez od 52 jak wychodzi to melo to cos nie pasuje z tym voxem ale potem jest ok tylko czegos mi tu brakuje troche pustki tu slychac zachecam do dalszej pracy.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Post autor: DjJony »

No viencej tak: Vox dobry zaciatok taky standardovy no i v tej spominanej 52sek to brakuje tam ten filter za bardzo si go nalozil do velkych visok i to nie vpada v ucho i dalej bas za slaby dla mne i kick za malo naglosneny podby go i dalej za cicho gra cely utvorek tilko odemne ale zahendzam v dalsej praci to bende lepej s pozdravom Dj Jony Slovakia
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Popracuj jeszcze nad tym a w szczególności dopasuj ten ref do tempa. Dalej już nawet nie chciało mi się słuchać.
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Sam początek nie za ciekawy, słychać to tak, jakby wchodziło od połowy utworku. Wokal źle dopasowany, chodzi o ułożenie, bo Tempo się zgadza. Kombinacje dosyć standardowe, przejścia tak Samo. Bass bardzo słaby, za cichy, ma za mało dołu - pokombinowałbym na EQ. Również jego barwa nie zachwyca Mnie - przejadła Mi się. Kick ma małego kopa, Perkusję mało słychać, jest dosyć licha, tylko ten Clap jakoś tak daje radę. Ten motyw z wokalem i Bassem to w ogóle jakieś nie porozumienie, jest bardzo krótki, nie wiem czemu. Lead okropnie fałszuje, aż po prostu nie da się słuchać, popraw to koniecznie. Barwa Leadu uszłaby, gdyby nie ten okropny fałsz. Dalsza część jest dosyć podobna, więc nie chcę Mi się oceniać. Nie wiem czy jesteś początkujący, czy nie, mniejsza o to, na razie popełniasz za dużo za błędów. Liczę na to, że się poprawisz.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ