Kick spoko... tylko troszkę mocniej podbij Fajne melo. Tylko trochę za głośno... Bass niezły ... fajnie ułożony. Fajny FX w tle czasami słychać Potem powoli wszystko się rozkręca jak wchodzi ten Loop Fajny motyw z tym drugim melo
Wersja z vox jest fajna fajny ten cut vox...
Ogólnie to trochę za krótkie żeby wyczerpująco ocenić. Nadaj temu utworkowi więcej powera jakaś lepsza barwa bassu.
Będę czekać na full ;) popracuj nad tym bo mi się motyw spodobał ;p
Pozdrawiam :)
bardzo interesujące demo fajne jest ta wersja z vocalem ale w tym demo to jest za głośno i troche za dużo jego jest przytnij je dość ostro i będzie cool
Nie no chłopaki: Kick właśnie do przesady podbity, akurat taki Moim zdaniem może być, nie wiem, może to zależy od głośników, Mi dobrze wszystko Puka. Trochę krótkie to - ogólnie brzmienia Leadowe mogą być, ciekawy ten FX Electro na początku gra, Loop też jest całkiem przyjemny, Perksuja na ogół może być. Bassik dosyć ciekawy. A ta wersja z Voxem - tam Vox troszeczkę Mi fałszuje, ale to może tylko Moje odczucie. Faktycznie w dalszej części Cut Vocal jest całkiem przyjemny Posiedziałbym jeszcze nad tym Ja poczekam na pełną wersję
Dziękuję Wam wszystkim za opinię.
Wprowadziłem już co nie co kilka drobnych zmian, wydaje mi się, że kick jest dość dobrze nagłośniony, jak i w słuchawkach tak i w głośnikach.
A więc czas zrobić pełną wersję jak tylko zakończe produkcję, wrzucę ją tutaj