Więc: Kick całkiem dobrze podbity, ma naprawdę ładnego kopa, również jego nagłośnienie oraz barwa są poprawne

Samo wejście - nic szczególnego, ale może się podobać. Ogólnie Perkusja to naprawdę mocna strona utworku, podoba Mi się, wszystkie jej elementy są dobre, tylko niektórze brzmienia Perkusyjne przydałoby się trochę głośniej. Wokal w ogóle czasem nie wchodzi dobrze w tonację, lekko fałszuje, ogólnie odstaje od reszty i nie podoba Mi się trochę. Pianinko/Synth na początku może być, aczkolwiek popracowałbym jeszcze nad tym elementem utworku. Przejścia nie są jakieś szczegółowe, głęboko przemyślane, a trochę szkoda. Bassik który wchodzi w około 1 minucie trochę pod styl Benassiego podchodzi, tego typu Bassy trochę Mi się przejadły, i w sumie zaryzykowałbym zmianę, choć ten Bassik akurat dobrze pasuje do piosenki. Brzmienia Leadowe na ogół całkiem przyjemne, ciekawie dobrane :p Później zaczyna trochę nudzić, kawałek według Mnie za długi trochę, monotonny po pewnym czasie. Melodycznie może być. Ogólnie utworek nie jest zły, ma dobre i złe strony, posiada błędy, aczkolwiek da się posłuchać. Nie jest źle, oby do przodu, bo jest coraz lepiej
Pozdrawiam.