ElectroMoudy - Das Klein (Electro Funk Version)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Moudy

ElectroMoudy - Das Klein (Electro Funk Version)

Post autor: Moudy »

Kod: Zaznacz cały

http://www12.zippyshare.com/v/87858951/file.html
Demo mojej najnowszej nuty

Z chaotycznie ulozonym leadem, tak jak lubi Dj Krzyk :)
Awatar użytkownika
DjDamien
Klubowicz

Re: ElectroMoudy - Das Klein (Electro Funk Version)

Post autor: DjDamien »

Dla mnie fajne xD
Jak mowilem lubie takie wykrecone nuty xD xD
Niektore dzwieki troche za glosno moze :)
ale jest fajnie :)
pzdr
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No więc, jak dla mnie nawet nieźle, ale słysze tu pare błędów m.in te nadgłosnone momenty.

Bass, sample są dobrze dobrane, master dobry.

Ogólnie tak jak mówiłem, nutka niezła, jak jeszcze pare nutek zrobisz to może będzie superancko ;)

Pozdro!
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

ElectroMoudy pisze:Z chaotycznie ulozonym leadem, tak jak lubi Dj Krzyk
Usi&#322]Plagiatu Bez komentarza... Co do nutki, wyraźnie nie chcesz, żebym Ci jej komentował, więc co się będę narzucał ;) Powiem tylko, że pojechałeś konkrenie z tą piszczałą na początku hahaha xD Zwala z krzesła normalnie xD Komentarz zbędny. Dzięki za sporą dawkę śmiechu ;) Tylko teraz nie pisz Mi obszernego artykułu obelg na Mnie, bo to też jest zbędne, oczywiście nie chcę Cię urażać niczym :p

Pozdro :D
Moudy

Dobra Krzyk daj spokój już z tym plagiatem to już sobie z kezem wyjaśniłem i go przeprosiłem i to nie był plagiat tylko pomylka w uploadzie.
a co do piszczalki to jest w kosmos wg mnie nie znasz sie na fidgetach (a rzadko chwale coś swojego ahh ten samozachwyt), za dużo HU słuchasz, tyle co ja ją kreciłem to Ty w FL nie przesiedziałeś.
A z tym ze nie chce zebyś mi komentował to troszke racji, zawsze się napinasz a nie oceniasz technicznie tylko ten chaos chaos, a chaosu w rzeczywistosci nie ma
dlatego napisałem to co zacytowałeś, bo już znam twoją opinie na temat tej nuty "Chaos" więc jaki sens komentowania?
DJ Krzyk

Haha tak tak, pomyłka w Uploadzie ;) Dobra, Ja tego nie będę komentował, bo wiem, że potem po prostu zamieniłeś linki xD Ale Ok, to oddzielna sprawa ;) A co do tych, jak to nazywasz, Fidgetów, może i akurat Mi się nie podobają, każdy ma natomiast prawo do oceny tu na forum, oraz do wyrażenia własnego zdania, więc niepotrzebnie Mnie prowokujesz ;) I Ja głównie oceniam Technicznie właśnie, cokolwiek przez to rozumiesz... Nie będę się z Tobą kłócił i robił Off-Topa, bo po prostu nie ma sensu, wykłócanie się z takimi Producentami ;) Mam dłuższy staż na tym forum niż Ty i wiem nieco więcej. A zobacz Sobie Moje poprzednie komentarze do Twoich nut, zobaczysz, że tylko zaznaczam, że jest tam Chaotycznie ułożona Piszczała czy coś, oceniam dosłownie wszystko poza tym ;)

Żegnam :)
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Tez sie wypowiem,chaotycznie to fakt i wiesz co?nie wiem czy przypadkiem za tym ze zaslaniasz sie mowiac ze to twoj styl, nie stoi przypadkiem brak koncepcji na utwory,wyglada naprawde chaotycznie,jakbys dokladal po trochu wszystkiego bez pomyslu na aranz.Nie jestem w temacie "oblatany" ze tak powiem,ale to moje odczucie na temat twoch produkcji,jesli tak to ma byc to ok,po prostu nie bede jednym z twoich fanow:p,pozdro
Awatar użytkownika
Mark Loudie
Klubowicz

Post autor: Mark Loudie »

hmmm...wiesz ElectroMoudy dla mnie bassik jest spoko podoba mi się ale ułożenie lini tej "piszczały" kojaży mi się jak by gdzies jakiś alarm właczyli...utworek pod względem technicznym dobry,melo też nie jest złe ale mi się tak kojaży..
Ciekaw jestem fulla

Pozdro!
Moudy

pleban83 pisze:Tez sie wypowiem,chaotycznie to fakt i wiesz co?nie wiem czy przypadkiem za tym ze zaslaniasz sie mowiac ze to twoj styl, nie stoi przypadkiem brak koncepcji na utwory,wyglada naprawde chaotycznie,jakbys dokladal po trochu wszystkiego bez pomyslu na aranz.Nie jestem w temacie "oblatany" ze tak powiem,ale to moje odczucie na temat twoch produkcji,jesli tak to ma byc to ok,po prostu nie bede jednym z twoich fanow:p,pozdro
Hmm pleban - Jak bym nie miał pomysłu na aranż to bym nic nie robił, w FULL wersji zrobie nie chaotycznie tak żeby było raz jak wam się podoba ;)
pzdr
DJ Krzyk

I to Mi się podoba :brawo: xD To czekamy na pełną wersję :p
ODPOWIEDZ