Zaczęło się trochę jak z jakiegoś Seta czy klubu - bez wejścia, od razu wszystko młóci :p Mogłeś dać jakieś wejście, lepiej to by wyglądało. Mimo tego początek naprawdę mógł się podobać - Kick bardzo dobrze, mocno podbity, fajne boczne Close Hi-Haty, ciekawe dodatkowe Synthe, początek bardzo Mi się podoba

Ten CutVocal może być. Znam barwę tego Bassu, powiem, że Mi się podoba, aczkolwiek trochę Mi się przejadł, bo dosyć często Go słyszę. Zaskakuje Mnie dużo Melodyczności w tym kawałku - ładne boczne Melo, oraz ładne Melo główne :p Brzmienia Leadowe nie są złe, aczkolwiek nad niektórymi bym trochę popracował. Przydałyby się według Mnie trochę lepsze przejścia. W głównym motywie ten Pitchowany wokal niezbyt pasuje do nutki. Nie podoba Mi się również Clap Benassiego - przejadł Mi się straszliwie. Tak to mogę powiedzieć jeszcze, że fajne Pianinko w dalszej części gra :p Mix i Master troszeczkę do poprawki. Tak to całkiem ładna Hands-Upowa nutka Ci wyszła, naprawdę może się podobać, jest dynamiczna i Melodyczna. Błędów się nie ustrzegłeś, ale zdarza się, ogólnie nutka godna uwagi
Pozdrawiam