Bardzo fajnie wyszło Tylko troszke jakby ride za głośno, jak dla mnie. Cut vox fajny. Melodia bardzo przyjemna. Technicznie nie ocenie, bo nie bardzo sie jeszcze znam. Ale powiem ze troche harczy wszystko. Pozdr
Juz na poczatku slychac, ze charczy i master trzeba poprawic, te wstawki vocalowe wg mnie bardziej przeskadzaja niz dodaja uroku, lead fajny, breakbeat nie do konca mi sie spodobal, urozmaic przejscia miedzy poszczeglonymi motywami, wtedy bedzie to wszystko ciekawiej brzmiec. Pzdr!
nie poiwm kolego..poczatej niezle sie zaczyna..vocal super niezle naprawde..lead fajny w ulozeniu..kurcze niezle sie zaczyna naprawde... od strony technicznej nie me co oceniac bo po co.. poprawisz bledy.. i bedzie super..naprawde niezle sie zaczyna pozdro.
Muszę się zgodzić z przedmówcami, którzy już praktycznie wszystko powiedzieli: Master do poprawki. Te brzmienia Leadowe (poboczny Lead, Bass i większość innych) jest mocno zbliżona do tych, z niektórych utworków Maxa Farenthide'a. Na ogół brzmienia mogą się naprawdę podobać. Perkusja mogłaby być nieco lepsza, ale taka jaka jest, może zostać. Irytuje Mnie troszkę ten Wokal, niepotrzebny czasem jest, taki na dopych włożony, w dodatku bardzo przejedzony. Mnie się On nie podoba trochę w tej nutce, ale może tylko Mi Więc nie sugeruj się Mną. Całkiem przyjemna nutka, popraw błędy i będzie dobrze.
Dzieki wszystkim Wiem ze master do poprawki, harczy ale to przez bass. Niestety jeszcze nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzic. Vocal taki zostawie.Troche poprawilem ale i tak nie dokonca wiem jak sie zabrac za reszte zeby wszystko dobrze brzmialo. Moze znalazlby sie ktos kto zna sie lepiej ode mnie i odezwalby sie na gadu ?