: flash brothers ft. tiff lacey -stay (noel sanger rmx) - PIĘKNE... PAMIĘTACIE!? :D :

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
sensejstg

: flash brothers ft. tiff lacey -stay (noel sanger rmx) - PIĘKNE... PAMIĘTACIE!? :D :

Post autor: sensejstg »

Dzisiaj w podróży po internecie natknąłem się na ten zapomniany przeze mnie kawałek... :p dziwię się jak to mogło się stać kiedy on taki wyczesany jest! pierwsza klasa trancu ! :D ^D^ sądzę, że warto go przypomnieć ;) , smacznego :D

flash brothers feat. tiff lacey -stay (noel sanger remix)

Kod: Zaznacz cały

http://hostuje.net/file.php?id=ef9e1a1bfd4f13e93b38031b19f7e919
:) opinie mile widziane.
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Re: : flash brothers ft. tiff lacey -stay (noel sanger rmx) - PIĘKNE... PAMIĘTACIE!? :D :

Post autor: Zalef aka Staffu »

Piekna nuteczka...
Jakmogłes o niej zapomniec xD ??
Ale dobrze ze pozno sobie przypomniałes niz wcale :D !!
THX
Awatar użytkownika
Damian_M
Specjalista

Re: : flash brothers ft. tiff lacey -stay (noel sanger rmx) - PIĘKNE... PAMIĘTACIE!? :D :

Post autor: Damian_M »

Hmm... Mi smakuje ta nutka :) Chociaż jej nigdy nie słyszałem jeszcze ;p i się dziwię jak to możliwe... Bo kilka produkcji Noela Sangera mam :) Polecam najbardziej Sir Ivan - For What Is Worth (Noel Sanger Remix), Jonathan Allyn - Luminate (Noel Sanger Remix) no i zajebi$ty kawałek Noel Sanger - Nothing (Mohawk's Pathfinder Remix) A co do tej to wyrażę się że piękna produkcja Sanger'a i ten wokal Tiff :D Napewno zostanie na dłużej na mojej playliście, szczerze i gorąco polecam :D 9/10 Warty uwagi kawałek ;) Thx i Pzdr
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Znam kawałki Sangera , ale tego kawałka nie znałem :) Konkretny kawał Transidła :D
ODPOWIEDZ