Fleeting Minds

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
tibi89

Fleeting Minds

Post autor: tibi89 »

Witam. Po długiej przerwie odpaliłem w końcu FLa. A oto co z tego wyszło.
Standardowo nie wiem czy linia basowa gra dobrze bo mam lipny sprzęt odsłuchowy...

Zapraszam do komentowania

Kod: Zaznacz cały

http://www14.zippyshare.com/v/34773487/file.html
radush
Klubowicz

Re: Fleeting Minds

Post autor: radush »

Co mi się podoba :
Początek, arp ma fajna barwę, perkusja i loopy świetne, bardzo dobre dzwieki poboczne. Ładna barwa Bass'u, melodia, która wg mnie jest piękna, taka dream :) , tworzy dobry, trancowy klimat.
Co mi się nie podoba :
Crash i przejścia z nim związane, Bassline - zmiany tonacji nie pasują do melodii, popraw go bo jest nieciekawie. No i to co najbardziej mnie zawiodło - break-down, a po nim brak pomysłu na inne rozwiązanie, i nuta ciągnie się od początku do końca tak samo.
Podsumowanie - dobra, klimatyczna produkcja, jednak zabrakło pomysłu i jest kilka błędów, 6+/10 pzdr
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Post autor: 89ninja89 »

Tak jak napisal Radush jest niedociagniecie jesli chodzi o bassline - radze wsluchac sie dobrze, poprawic i zaladowac jeszcze raz na zippy, sadze, ze ocenka bedzie wyzsza. Pozatym jak dla mnie troche malo tu dzwiekow - ale oto nie bede sie przyczepial - dales tyle ile uwazales za sluszne. Autorska produkcja, nie grupowa :) Moge dac 7/10. Pozatym podoba sie :) Zycze dalszych sukcesow.
tibi89

Post autor: tibi89 »

Dzięki za uwagi :) odpalam FL'a i biorę się za poprawę :)
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Post autor: 89ninja89 »

tibi89 pisze:Dzięki za uwagi :) odpalam FL'a i biorę się za poprawę :)
czekam na poprawiona wersje :) )

pozdr
ODPOWIEDZ