Freakstylez! & Bootyshine vs. dj ozi - Jucy Pen vs. i m the sexy girl (DJ MTB mi
Re: Freakstylez! & Bootyshine vs. dj ozi - Jucy Pen vs. i m the sexy girl (DJ MTB mi
dobre wejscie ale bicik do tych kawalkow wg mnie zupelnie nie pasuje .
Re: Freakstylez! & Bootyshine vs. dj ozi - Jucy Pen vs. i m the sexy girl (DJ MTB mi
ale ja tylko zmixowałem (a nie zremiksowałem) te 2 kawałki także bicik jest oryginalny- i w zależności od gustu może się podobać lub niekamil7k pisze:dobre wejscie ale bicik do tych kawalkow wg mnie zupelnie nie pasuje .
Ciężko jest połączyć electro z trancemromeoxx pisze:Ja po wiem tak przez ten remix oba kawalki zostaly zepsute...ten ich klimat nie zostal wogole zachowany![]()
Dzięki za opinie ja uważam że każdy ma inny gust i wcale tego nie kwestionuje dzięki temu mamy taką różnorodność w muzyce. I to jet piękne
Sory ale takie coś mój 12 letni brat może zrobić w virtualu
Porażka... Takie są fakty ...
1/10
Tego się akurat nie dowiemy bo twój brat tego nie zrobił :p, ale jak coś zmiksuje to wrzuć chętnie ocenię .DjDamien pisze:Sory ale takie coś mój 12 letni brat może zrobić w virtualuPorażka... Takie są fakty ...
1/10