Frëëfall 3 x euro clu trance

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Freefall

Frëëfall 3 x euro clu trance

Post autor: Freefall »

Heyyozza chciałbym sie z wami podzielic moja twórczością otóz zaczołem swoje poczynania z nowym stylem -Euro club Trance-
i gdybyście mogli mi dac mały komentarzyk z waszą sczerą opinia (nawet jeżeli miała by mnie zaboleć) na temat mojej twórczości
oto link

Kod: Zaznacz cały

http://freefall.mp3.wp.pl
Z góry dziękuje :)
Moudy

Re: Frëëfall 3 x euro clu trance

Post autor: Moudy »

może super profesjonalistą nie jesteś, ale podoba mi się "Breng vat Leven" (euro-club trance) Fajne tonacje, nie oceniam technicznie bo nie umiem
Pzdr ; )
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Post autor: 89ninja89 »

Heh... Ciekawe brzmienia ;] Szczerze, chyba nie spotkałem się jeszcze z czymś podobnym. Nie słysze fałszu, procz tego na 3:35 (zrob cos z tym). Te dźwięki takie kosmicznem, ogolnie pozytywnie. Gdybyś podobierał troszkę inaczej te niektóre barwy napewno nie było by to tak oryginalne, jak jest teraz. Czegoś mi tam jednak jeszcze brakuje... Pracuj dalej, bedzie jeszcze lepiej ;]

Taka indiańska ta muzyka :)

pozdrawiam

PS: oceniałem kawałek Frëëfall-Breng wat leven
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

a wiec:slychac tu inne brzmienia..lecz loopy jakos mi tu nie pasuja za duzo... takie brzeczace barwy leadu... i ten w tle bass.kurcze co tu mozna powiedziec.. technicznie popracuj nad tym . pozdro
ODPOWIEDZ