*FULL*The RaveBlasterz-Take Control (De-Sonic Remix 2009)*FULL*

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

*FULL*The RaveBlasterz-Take Control (De-Sonic Remix 2009)*FULL*

Post autor: de-sonic »

Witam :)
Dziś z wieczorka mam dla was mała premierkę ;p A nawet bardzo mała premierkę ;)

The RaveBlasterz-Take Control (De-Sonic Remix 2009)

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/58643935/file.html
Są demka na muzikum.pl wiec możecie ocenić zmiany ;p
Jeżeli jeszcze jakieś błędy zauważyliście to powiedzcie ;)

Pozdrawiam :)
Gimbus
Specjalista

Re: *FULL*The RaveBlasterz-Take Control (De-Sonic Remix 2009)*FULL*

Post autor: Gimbus »

za szybko wchodzą snarey , w ogóle troche za głosne ale ich ułożenie bardzo mi sie podoba , przejscie bym inne zrobił , bass całkiem fajny ,perka też git , mix mógłbyś troszke dopieścic al nie jest on zły , wejscie leada bym inne zrobił , melo chyba nie bardzo przerobione , a szkoda , fałszy nie słysze jest tylko pare lekkich przesterów , nad leadzikiem popracuj , potem mi sie podoba jak zrobiłes melo z krótszych "klocków" .. będą z ciebie ludzie ;)

Pzdr.!
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Oceniałem obydwa Demka, więc tutaj powiem w skrócie: Słyszę dodanego Crasha, Melo lekko zmieniłeś, tylko niestety wciąż Mi gryzie się z BassLine'em. Brzmienia całkiem poprawne, niektóre Mi nie przypasowały, ale to głównie zależy od gustu, więc każdy ma odmienne zdanie. Ogólnie poprawiłeś błędy z Demek, pełna wersja prezentuje się w miarę ciekawie, choć Ja bym jeszcze nad Nią posiedział, bo jakoś mało dynamiczna jest ta nutka i parę błędów usłyszałem. Ale to Twoja nutka, nie będę nic większego sugerował :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

No więc, na poczatku są fajne bassy ostro daje wszystko czadu, tylko mam zastrzezenia do leada, słychać przestery, pare błędów jest tam (powinieneś sam je dostrzeć ;) ) Ale kawałek fajny ogolnie.

Pozdro i życze sukcesów!
Moudy

Post autor: Moudy »

Ciekawe wejście, bass tandetny (tzn ja go nie lubię) Fajne robisz przejścia Lead fajny, ciekawie brzmi ale rzeczywiście są przestery drobne
Pzdr życze sukcesów : )
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

powiem ze ciekawie ci to wyszlo...moment w 2min...sek trn lead to kipski.. ale kick ci swietnie wyszedl.. ogolnie to nizle powodzenia..
ODPOWIEDZ