za szybko wchodzą snarey , w ogóle troche za głosne ale ich ułożenie bardzo mi sie podoba , przejscie bym inne zrobił , bass całkiem fajny ,perka też git , mix mógłbyś troszke dopieścic al nie jest on zły , wejscie leada bym inne zrobił , melo chyba nie bardzo przerobione , a szkoda , fałszy nie słysze jest tylko pare lekkich przesterów , nad leadzikiem popracuj , potem mi sie podoba jak zrobiłes melo z krótszych "klocków" .. będą z ciebie ludzie
Oceniałem obydwa Demka, więc tutaj powiem w skrócie: Słyszę dodanego Crasha, Melo lekko zmieniłeś, tylko niestety wciąż Mi gryzie się z BassLine'em. Brzmienia całkiem poprawne, niektóre Mi nie przypasowały, ale to głównie zależy od gustu, więc każdy ma odmienne zdanie. Ogólnie poprawiłeś błędy z Demek, pełna wersja prezentuje się w miarę ciekawie, choć Ja bym jeszcze nad Nią posiedział, bo jakoś mało dynamiczna jest ta nutka i parę błędów usłyszałem. Ale to Twoja nutka, nie będę nic większego sugerował
No więc, na poczatku są fajne bassy ostro daje wszystko czadu, tylko mam zastrzezenia do leada, słychać przestery, pare błędów jest tam (powinieneś sam je dostrzeć ) Ale kawałek fajny ogolnie.
Ciekawe wejście, bass tandetny (tzn ja go nie lubię) Fajne robisz przejścia Lead fajny, ciekawie brzmi ale rzeczywiście są przestery drobne
Pzdr życze sukcesów : )